Prăjitură cu brânză - Rodica Roşca

Ultima actualizare:

Mod de preparare:

Se amestecă toate şi se adaugă 2 linguri smântână.

Din aluat se lasă un botz deoparte şi apoi se întinde o foaie în tava tapetată cu unt şi făină.

Apoi se pune crema din: 750 g brânză dulce, 250 g zahăr, 4 gălbenuşuri ou, 1 plic budincă de vanilie, 125 g unt, 2 linguri smântână groasă.

Se amestecă toate la un loc şi se adaugă albuşurile spumă. Se toarnă în tavă peste foaia de aluat şi se rade botzul de aluat rămas. Se coace la foc potrivit.

Poftă bună!

Mai citeşte:

Păscuţe cu brânză şi stafide

Papanaşi cu brânză de vaci

Spic cu brânză

Chec aperitiv cu brânză

Trimite şi tu o reţetă delicioasă!

Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.

Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.

Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net