Brioşe de casă - Marcu Claudia

Ultima actualizare:

Mod de preparare: Se bat albuşurile, se adaugă zahărul, bicarbonatul şi laptele bătut/ iaurtul apoi se amestecă cu restul componentelor până la omogenizare.Timp coacere aproximativ 25 minute.

Dacă nu aveţi tăviţă specială, compoziţia o puteţi pune şi în foi speciale pentru brioşe.

Pentru decorarea lor puteţi rade ciocolată deasupra sau chiar puteţi baga bucăţele de ciocolată în aluat (stafide, ornamente de ciocolată).

Poftă bună!

Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.

Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reteta va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click!, şi va fi premiată.

Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
buster jpg
bani jpeg
sat comoara jpg
plane 2104594 1280 jpg
politia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net