Joacă-te cu delfinii în lagunele din Maldive! FOTO/VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

În Arhipelagul Maldivelor este recomandat să mergi din decembrie până în aprilie pentru că temperatura nu urca mai mult de 30 de grade, iar adierea brizei aduce cu ea o plăcută şi răcoroasă relaxare, scrie besttourism.ro.

Dacă vacanţa ideală înseamnă pentru tine un amestec de exotism, lux şi relaxare, atunci alege una din insulele ce constituie paradisul tropical cunoscut sub numele de Arhipelagul Maldivelor.

Aranjează-ţi singur concediul. Accesează Click Servicii!

Localizate în Oceanul Indian, insulele ce alcătuiesc Maldive, sunt de natură coraligenă, înconjurate de lagune cu ape de un albastru paradisiac, cu vegetaţie tropicală, luxuriantă, iar plaja, cu nisipurile albe şi mătăsoase, te duce cu gândul la un colţ de rai.

Vezi aici mai multe imagini din Maldive

Dacă ai ales Maldive, uită de viaţa agitată de acasă, de griji şi stres, şi lasă-te furat cu totul de această lume ce pare neatinsă de civilizaţie. Profită de linişte, de natura, de soarele de dimineaţă şi rupe-te de telefon, laptop, ziare, chiar dacă pe insule găseşti tehnologie de ultima oră.

Timpul ţi-l poţi umple în foarte multe alte moduri: sporturi acvatice, plimbări pe alte insule cu submarinul sau hidroavionul. Şi poţi uita de încălţări pentru că picioarele iţi vor fi răsfăţate în valurile turcoaz ale lagunelor şi în mătasea nisipului.

Instructorii de sporturi acvatice predau în multe limbi străine

În Maldive sporturile acvatice sunt la cea mai mare căutare. Chiar dacă nu eşti pasionat în adevăratul sens al cuvântului, merită să încerci de toate, pentru ca peisajele sunt de vis iar senzaţiile trăite la scufundări, windsurf, canoe, snorkeling (înot/scufundare la mică adâncime - video jos) sau la navigarea cu catamaranul te vor face să te apuci serios de unul din aceste sporturi sau... să te muţi pentru restul vieţii în Maldive.

Pentru începători există instructori care pot oferi lecţii în foarte multe limbi de circulaţie internaţională. Dacă alegi să te cazezi la un hotel de 5 stele, ai inclus în serviciile hoteliere şi instructorul pentru sporturi extreme.

Ai vizitat insulele Maldive? Intră pe forum şi povesteşte impresiile de călătorie!

Insulele Maldive sunt recunoscute în toată lumea pentru privitul balenelor şi al delfinilor. Unul din cele mai interesante lucruri de văzut este balena albastră, cel mai mare mamifer de pe Pământ şi foarte important de ştiut este faptul ca fiecare hotel organizează croaziere pentru cei interesaţi să cunoască viaţa acvatică mai îndeaproape.

Bea un «Maldive Lady» într-un hamac

Senzaţia de paradis va fi completă dacă iţi petreci câteva ore într-un hamac odihnitor, la umbra cocotierilor şi a palmierilor şi savurezi băutura tradiţionala "The Maldive Lady", o băutură alcoolica tare, dar foarte dulce.

Citeşte pe besttourism.ro mai multe amănunte despre atracţiile Maldivelor

Iar dacă iţi plac specialităţile din peste, atunci iţi vei linge degetele după fiecare masă, pentru ca aproape toate felurile de mâncare sunt pe bază de peşte şi fructe de mare, combinate cu mult curry.

Citeşte şi: 

Malta, răscrucea de vânturi a Mediteranei - FOTO/VIDEO

Bali, «insula Zeilor» - FOTO/VIDEO

Polinezia Franceză, Paradisul terestru - FOTO/VIDEO

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
preoti ortodocsi se inchina in catedrala episcopala Invierea Domnului foto bihoreanul JPG
medic_consult medical_shutterstock 158366573 jpg
monstru pixabay jpg
muncitori agricultura foto pixabay
ceas john jacob astor jpg
cuplu pat1 jpg
canicula asia profimedia jpg
sirena elle jimenez ofimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net