Americanii nu vor Dacia electrică!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Electric, electric, dar deocamdată nu-l vrem. Cam asta spun americanii când vine vorba despre modelul EMC, Dacia Logan cu motor electric.

Gene Gabus, americanul care le vinde în State nu a reuşit să vândă nici măcar o maşină, din cele trei modele electrice, într-o jumătate de an.

Momentan oamenii vin în showroom, se uită, le place, dar nu cumpără. Nici noi nu ne-am interesat foarte mult de partea asta. Acum noi punem accent pe construcţia fabricii şi a liniei de asamblare de la New York. Maşinile primite din România sunt modelele după care le vom face pe cele de aici", ne-a spus Gabus.

simeon stalpnicul png

În America, Loganul electric se vinde sub numele de EMC (n.r. - Electric Motor Cars) în trei variante: pick-up, van şi maşină de familie.

Maşina poate atinge o viteză maximă de circa 130 km/h şi poate parcurge până la 400 de kilometri. Motorul electric are o garanţie de 100.000 de kilometri, iar când se termină bateria, aceasta poate fi înlocuită.

Preţul unui Logan electric variază între 33.000 de dolari, pentru un pick-up şi 37.000 de dolari, pentru un model de familie.

Prototipurile folosite ca model pentru fabrica din America au fost transportate cu vaporul, din România

simeon stalpnicul png

Vezi aici mai multe imagini!

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net