Iată cel mai puternic bolid pe două roţi din lume!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Faceţi cunoștinţă cu cea mai rapidă bestie pe două roţi din lume: Asphaltfighters Stormbringer, cu o viteză de top de 320 km/h și care poate accelera de la 0 la 300 km/h în mai puțin de 14 secunde!

Formidabila motocicletă este de fapt o versiune puternic modificată a lui Kawasaki ZX-10R, una dintre cele mai rapide motociclete de viteză din lume. Asphaltfighters şi-a prezentat modelul la Essen Motor Show, în Germania, unde bolidul i-a lăsat pe toţi cu gura căscată.

simeon stalpnicul png

Performanțele lui Stormbringer vorbesc de la sine: 0-100 km/h în 2,9 secunde, 0-200 km/h în 6,5 secunde, motor de 1.000 cmc care dezvoltă o putere de 220 CP (la 13.500 RPM), o greutate de doar 195 kg. În modul „booster”, puterea motorului produs de Bikerbox creşte la 280 CP, deşi numai pentru câteva secunde. Oricum, indiferent de situaţie, raportul dintre puterea motorului și greutatea motocicletei depăşeşte cu mult performanţele oricărei maşini de serie, inclusiv versiunile de top ale Koeniggsegg sau mult-lăudatul Bugatti Veyron.

Motocicleta este echipată cu un proiector care afişează viteza de deplasare pe parbriz şi dispune de o cameră video amplasată în spate și conectată la un ecran video integrat în învelişul rezervorului, ceea ce a făcut inutile oglinzile retrovizoare. Preţul pentru o asemenea fantezie începe de la 57.500 de euro, în care intră setări personalizate în funcţie de greutatea şi înălţimea cumpărătorului (suspensia, poziţia în şa şi accesul la controalele de pe ghidon), un costum de curse, plus o cască superperformantă din Kevlar și fibră de carbon.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net