A vrut să își înșele soția cu prietena ei! Incredibil ce a pățit apoi

prietena_sotie.jpg

prietena sotie
Prietena soției a fost de acord să îi însceneze totul bărbatului
foto: captură video
Citeste tot despre: 

Minciuna are picioare scurte, spune o vorbă din popor. Cei care au mințit măcar o dată în viață știu că este adevărat. Totuși, asta nu îi impiedică pe unii să încerce să scape basma curată. Un bărbat a crezut că își poate ascunde aventurile extraconjugale de soția lui, însă, în cele din urmă, femeia l-a prins.

Minciunile lui au fost dezvăluite într-o zi, când intenționa să își înșele nevasta cu una dintre prietenele ei cele mai bune. Bărbatul și-a luat motocicleta și a plecat spre casa celei cu care spera să trăiască momente de pasiune. Când a ajuns acolo, situația s-a schimbat radical. A bătut la ușă, iar în loc să îi deschidă prietena soției lui, a răspuns chiar cea pe care voia să o înșele.

„Te-am prins”, a exclamat femeia, furioasă. Aceasta a pus totul la cale împreună cu prietena ei, potrivit thesun.co.uk. Cele două au vorbit pe o rețea socială, unde nevasta suspicioasă a rugat-o pe amică să stabilească o întâlnire cu soțul ei, pentru a verifica dacă este dispus să o înșele.

În cele din urmă, după o ceartă tensionată, la sfârșitul videoclipului, femeia îi spune soțului ei că nu își va mai vedea niciodată fiul, pe care îl au împreună, și că vrea să divorțeze.

Citește și

  • madonna antrenoare concediere

    Madonna (57 de ani) și-a concediat o antrenoare deoarece aceasta a avut o aventură cu iubitul divei. Artista a recurs la această decizie chiar în timpul unui concert în Filipine. Nu i-a dezvăluit identitatea, dar a ținut să menționeze că femeia era de origine filipineză. Tot acest episod a avut loc în timpul unui concert, cântăreața fiind nervoasă la culme.

  • jason hewlett

    Un bărbat s-a lăudat pe internet că și-a înșelat soția. Mesajul a fost văzut de toți prietenii cuplului, însă partenera lui, în loc să se enerveze, s-a bucurat nespus. Se pare că ceea i s-a întâmplat soțului ei a fost mai mult decât benefic pentru relația lor.

  • Andra are o căsnicie de opt ani, dar a aflat că soţul o înşală şi nu ştie ce să facă. Uite ce sfaturi i-a dat Ioana cititoarei noastre!

  • Printre cei zece concurenţi care se pregătesc să plece, peste câteva zile, la o fermă din Cipru, pentru a filma ”Ferma vedetelor” (PRO TV), se află şi Saveta Bogdan. Click! vă spune totul despre concurenta de 69 de ani, care, ieri, s-a prezentat în faţa producătorilor emisiunii, cu o valiză plină de haine.