S-a demonstrat ştiinţific cum ajunge Moşul în fiecare casă

Ultima actualizare:

    «Bătrânelul» se face minuscul, zboară cu 10 milioane km/h şi stă doar o milisecundă la fiecare
«Bătrânelul» se face minuscul, zboară cu 10 milioane km/h şi stă doar o milisecundă la fiecare

V-aţi întrebat vreodată cum este posibil ca în 31 de ore (n.r. atât durează la nivel global noaptea de Crăciun) Moşul să viziteze peste 1,7 miliarde de copii? Savantul Albert Einstein (1879-1955) a dat răspunsul prin teoria relativităţii.

Dr. Katy Sheen de la Universitatea din Exeter, Marea Britanie, a spus că, în conformitate cu teoria relativităţii, Moşul devine o particulă extrem de mică ce poate călători cu viteza de 10 milioane km/h. Intră în 31 de ore pe 700 de milioane de coşuri de fum şi „fuge” de 200.000 de ori mai repede ca Usain Bolt. Conform aceleiaşi teorii a lui Einstein, Moşul nu a îmbătrânit deloc în 2.000 de ani pentru că dimensiunile microscopice îi permit poziţionarea într-o altă dimensiune temporară.

  • Nu doar Moşul se face mic în noaptea de Crăciun. Ci şi renii care, din cauza încălzirii globale, au început să „intre la apă”. Cercetătorii au descoperit că puii născuţi în ultimii trei ani sunt mult mai mici decât cei născuţi acum 10-20 de ani.
  • Cât stă Moşul în fiecare casă? O milisecundă, adică mai puţin decât o clipire din ochi.
  • De câţi reni ar avea nevoie Moşul pentru a putea căra cele 500.000 de tone de cadouri? Cercetătorii au calculat cu precizie: de exact 359.991 reni (n.r. ultimul dintre ei este, evident, Rudolph, care luminează drumul cu nasul lui roşu).
  • Câte dulciuri duce Moşul într-o singură seară? Peste 400.000 de tone de prăjituri, bomboane, batoane de ciocolată şi acadele.
  • Câţi morcovi le dă Moşul renilor în timpul cursei? Având în vedere volumul imens de consum de energie, Moşul ar trebui să aibă în buzunare peste 50.000 de tone de morcovi şi prăjiturele pentru a-şi hrăni animăluţele zburătoare la fiecare oprire.

După toate aceste calcule oamenii de ştiinţă au recunoscut că „magia Crăciunului” poate fi demonstrată ştiinţific inclusiv folosind principiile fizicii cuantice şi cele ale teoriilor coardelor (n.r. String Theory). Conform acestor două abordări, casa Moşului Crăciun este invizibilă tuturor oamenilor pentru că se află într-o altă dimensiune temporară şi spaţială. Moşul vede tot ce fac copiii, dar aceştia nu îl pot vedea pentru că cele două coordonate de spaţiu şi timp nu se întrepătrund.

image
image
image
image
image
image
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net