Acest corp a costat 1.000.000 $

Ultima actualizare:

    După sute de operaţii şi 16 ani petrecuţi în spital Nikki Exotika e mulţumită de cum arată
După sute de operaţii şi 16 ani petrecuţi în spital Nikki Exotika e mulţumită de cum arată

Şi-a văzut visul cu ochii! Tocilarul Jason Torres, din Hoboken, New Jersey, a simţit toată viaţa că e o femeie într-un corp de bărbat. A început transformarea la 19 ani şi a devenit în prezent păpuşa Barbie cu numele de scenă Nikki Exotika.

Mare e grădina lui Dumnezeu! Colegii îl luau peste picior spunându-i că are faţă de “bidon turtit”. Asta l-a ambiţionat pe Jason, care la 19 ani a început să se transforme în femeie.

simeon stalpnicul png

Până la 20 de ani, Nikki a renunţat la penis, a făcut trei operaţii la nas, două la sâni şi şi-a micşorat mărul lui Adam. A început să ia tratament cu hormoni şi să îşi facă injecţii cu silicon la fiecare două săptămâni. “Mi-am băgat în corp kilograme întregi de silicon. Am făcut operaţii de înfrumuseţare de peste un milion de dolari şi am adoptat trei băieţi homosexuali care îmi spun “mama”. Acum tot ce vreau este să mă îndrăgostesc de un păpuşel Ken. Din cap şi până în vârful degetelor de la picioare nu există porţiune fără silicon. Sunt fericită de ce văd în oglindă şi nu mă mai recunosc pe mine însămi în anii adolescenţei. Îmi iau un BMW roz şi vreau să ies la agăţat”, a declarat Nikki într-un interviu acordat unui post de televiziune american.

simeon stalpnicul png

Banii pentru operaţii i-a câştigat prin cluburi pentru transsexuali şi din concertele trupei Secret Girls pe care a înfiinţat-o alături de alţi transsexuali. Recent, Nikki a intrat în clubul select Plastics of Hollywood al celor mai uimitoare transformări corporale din lume. Practic nu există operaţie pe care să nu şi-o fi făcut. Şi-a remodelat fruntea de 15.000 de dolari, şi-a făcut transplanturi de păr de 8.000 $, de 9 ori şi-a refăcut nasul plătind 80.000 $, şi-a pus dinţi de porţelan de 10.000 $, are implanturi în pomeţi de 4.000 $, tratamentul de subţiere de voce a costat-o 15.000 $, îndepărtarea penisului, 20.000 $, şi cheltuielile din spital cu tot cu anestezie de-a lungul celor 16 ani au fost de 250.000 de dolari.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net