Licitaţie! Costumul de luptător al lui Poteraş, cumpărat cu 800 de lei

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cristian Poteraş, primarul sectorul 6, s-a alăturat campaniei noastre şi a donat costumul său de luptător.

Marţi, 15 iunie 2010- Costumul de luptător al lui Poteraş va ajunge la Galaţi!

Oferta de 900 de lei pe care am primit-o prin sms, sâmbătă seara, s-a dovedit a fi o glumă. Astfel, costumul a fost vândut cu suma de 800 de lei lui Petrişor Cruceanu, din Galaţi. „Este frumos gestul făcut de edilul sectorului 6, iar acţiunile dumneavoastră sunt lăudabile! Mă bucur că am câştigat licitaţia şi în acest mod pot ajuta şi eu”, ne-a spus Petrişor.

Luni, 14 iunie 2010- S-a încheiat licitaţia pentru costumul de luptător al lui Poteraş!

Cea mai mare ofertă pentru costumul de luptător al edilului Cristian Poteraş a fost de 900 de lei. Însă abia mâine o să aflaţi cine a câştigat şi ce sumă a oferit, fiindcă licitaţia s-a închis la miezul nopţii.

Sâmbătă, 12 iunie 2010 - 800 de lei costumul de luptător al lui Poteraş!

Licitaţia pentru costumul de luptător al edilului Cristian Poteraş continuă până duminică la miezul nopţii. Înainte de închiderea ediţiilor, costumul era ofertat cu suma de 800 de lei. Cine dă mai mult?

Vineri, 11 iunie 2010 - 400 de lei costumul de luptător al lui Cristian Poteraş

Edilul sectorului 6, Cristian Poteraş, a donat pentru licitaţii costumul său de luptător. Trei zile mai aveţi la dispoziţie, dacă vă doriţi costumul donat de fostul sportiv de performanţă. Înainte de închiderea ediţiilor, costumul era ofertat tot cu suma de 400 de lei.

Joi, 10 iunie 2010 - Uite ce puteţi face cu costumul  primarului Poteraş!

De trei zile, suma de 400 de lei pentru acest costum de luptător nu s-a modificat. Este vorba despre costumul cu care primarul sectorului 6, Cristian Poteraş, a practicat lupte libere.

Sperăm să se prindă în competiţie vreun patron de cafenea din sectorul edilului, care ar putea atrage clienţii cu trofee de genul acesta sau fani ai luptelor, ce îşi doresc un costum de campion. Banii obţinuţi sunt pentru copiii grav bolnavi, incluşi în campanie.

Miercuri, 9 iunie 2010- Licitaţi costumul de luptător al primarului Poteraş!

De luni, avem scos la licitaţie costumul cu care primarul sec­­torului 6, Cristian Poteraş, a prac-­­­ ticat lupte libere. Suma oferită până acum e de 400 de lei.

Marţi, 08 iunie 2010- 400 de lei costumul de luptător al lui Poteraş!

Primarul sectorul 6, Cristian Poteraş, impresionat de suferinţa copiilor bolnavi  de cancer şi de leucemie, a căror poveşti au fost prezentate de ziarul Click!, a decis să ne ajute. Astfel, edilul a donat pentru licitaţii costumul său de luptător.

„Îl donez din toată inimă pentru inima micuţilor supăraţi de atâtea boli”, ne-a spus, edilul, fost sportiv de performanţă şi multiplu campion naţional la lupte libere. Înainte de închiderea ediţiilor, costumul era ofertat cu suma de 400 de lei.

„Acest costum este o amintire dragă sufletului meu şi o donez din toată inimă pentru inima micuţilor supăraţi de atâtea boli", ne-a spus, edilul, fost sportiv de performanţă.

Cine oferă mai mult?

Trimite un SMS cu oferta ta la tel. 0730.660.261 cu textul: Ofer (suma de bani) pentru costumul lui Poteraş sau intră pe site la www.click.ro, crează-ţi un cont şi spune ce sumă eşti dispus(ă) să oferi.

Licitează aici pentru costumul primarului

Fii bun, ajută!

CONT LEI: RO88 PIRB 2501 7244 0500 3000

CONT EURO: RO25 PIRB 2501 7244 0500 2000

Cod swift/BIC PIRB RO BU; Banca Piraeus, sucursala Pipera.

CUI RO15162540

Conturile aparţin Fundaţiei COSMIR a trustului Adevărul Holding.

Puteţi ajuta şi altfel decât cu bani

Dacă ajutorul pe care doriţi să-l acordaţi nu se referă la bani, scrieţi-ne pe adresa de mail: dininimapentrucopii@click.ro sau contactaţi-ne la tel 021.407.76.80.

image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net