Lavinia, show în mall pentru copiii bolnavi de cancer

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ştii ce zi e luni? 15 februarie, clar. Dar vin cu o completare, pentru cei mulţi care nu ştiu. Luni este Ziua Internaţională a Copilului cu Cancer şi întreaga planetă vibrează la suferinţele micuţilor atinşi de această maladie. Echipa «Din inimă pentru copii», împreună cu prieteni cu suflet mare, au marcat acest eveniment, sâmbătă, într-un mod aparte.

Mulţi îşi spun «mie n-o să mi se întâmple» şi refuză să ia contact cu orice i-ar dezvălui grozăvia pe care o produce cancerul. Când însă unul din apropiaţii lor, sau chiar el, devine victimă, optica se schimbă şi tot universul din jur se transformă în durere şi speranţă.

Vezi aici mai multe imagini de la eveniment

Sâmbătă, într-un colţ din Băneasa Shopping City, am încercat să trezim conştiinţe, să mişcăm inimi şi să atragem atenţia că ne mor copii în spitale din cauza cancerelor de tot felul. Am încercat şi să strângem bani şi iubire pentru micuţii bolnavi, oferind oamenilor ieşiţi la cumpărături muzică, flori, turtă dulce şi baloane.

Ştiţi ce a fost excepţional? Toţi cei care ne-au ajutat să transformăm o după-amiază obişnuită în ceva frumos au făcut-o gratuit, arătând că le pasă de fetiţele şi băieţii diagnosticaţi cu cancere şi leucemii. Datorită lor, în urne s-au strâns peste 1.600 de lei. Puteţi să le urmaţi exemplu azi, trimiţând un sms la 890, cu donaţie de 2 euro.

Mini-artiştii României

Timp de cinci ore, prichindeii din «Academia copiilor» au cântat şi dansat într-un show fantastic, pus la punct de coordonatorii lor Irina Haideţ şi Gabi Inoan. Tot ei au fost primii care au pus bănuţi în urnele special amenajate.

"Am venit din toată ţara aici, ca să fim alături de prietenii noştri din campania «Din inimă pentru copii», care sunt acum în spitale. Să ştie că îi iubim", a răspuns Bianca Olteanu unui reporter tv. Îi puteţi cunoaşte pe cei mai talentaţi mini-artişti ai României accesând site-ul www.academicieni.ro.

Ana Maria Ferenţ vrea un duet cu un copil

Lavinia, Ana Maria Ferenţ şi fetele de la Ladies (Ank şi Ianna), împreună cu impresarul lor, Radu Groza, n-au ezitat nici un moment să participe la această acţiune caritabilă. Au lăsat fără grai publicul din momentul în care s-au urcat pe scenă, oamenii fiind pur şi simplu surprinşi de apariţia unor asemenea vedete în mijlocul lor. Le-au pozat cu telefoanele şi au cam uitat să facă donaţii.

Lavinia a fost cea mai asaltată de copii. Au cântat şi au dansat împreună o jumătate de oră, apoi vreo 15 minute vedeta a oferit autografe. "Sunt iremediabil îndrăgostită de copii. Deci cred că trebuie să fac şi eu unul", a mărturisit public frumoasa brunetă. Iar Ana Maria Ferenţ aproape că a acceptat propunerea unei fetiţe de la «Academia copiilor» de a cânta în duet într-un spectacol ce va avea loc luna viitoare.Mii de mulţumiri băieţilor de la AJR Shows, care ne-au asigurat o sonorizare fără cusur, pe tot parcursul celor 6 ore.

Clovnul Marcellino "şi-a scos din cutie" petrecerea şi a venit cu ea la mall. Şi-a adus cu el zânele, care au pictat feţele copiilor sosiţi la cumpărături cu părinţii. A modelat baloane şi a făcut tot felul de giumbuşlucuri şi concursuri. Micuţii n-au ratat să se fotografieze în braţele clownului ce le oferea inimi roşii de turtă dulce, produse în laboratorul cofetăriei Victoria. Nici mămicile n-au plecat din lumea «Din inimă pentru copii» cu mâna goală. Marcellino şi ajutoarele sale le-au dăruit superbe lalele galbene de la celebra florărie Iris.

simeon stalpnicul png

Mulţumim tuturor celor care ne-au ajutat: Academia Copiilor, Marcellino, Radar Group, Florăria Iris, Cofetăria Victoria, Sensazioni Club , SC Tipografics, Băneasa Shopping City.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net