Uite ce frumuseţe de femeie a fost Stela Popescu în tinereţe! Foto Exclusiv

Citeste tot despre: 

Stela Popescu a fost şi este o femeie frumoasă, în ciuda vârstei pe care o are. Iată ce bunăciune de femeie era îndrăgita actriţă în anii tinereţii!

Stela Popescu rămâne o femeie frumoasă. Ea a făcut furori încă de la începutul carierei sale de artistă, atât cu talentul actoricesc, cât şi cu frumuseţea. Doamna teatrului românesc susţine că a refuzat să apeleze la medicul estetician, mai mult de frica anesteziei, aşa că încât faţa ei nu a suferit nici o îmbunătăţire de acest gen, deşi multe femei nu prea îi dau crezare. Îndrăgita actriţă s-a născut la Bălţi, în Basarabia. A realizat cupluri celebre alături de Ştefan Bănică şi Alexandru Arşinel şi a reuşit să se menţină în topul celor mai iubiţi actori ai scenei româneşti timp de mai bine de jumătate de veac.

Zoom
stela popescu


S-a născut la într-o familie de învăţători modeşti, iar prima amintire pe care o are bine întipărită în memorie este invadarea Basarabiei de către armata rusă. În 1940, tatăl ei, considerat intelectual, deci duşman de clasă, este deportat în Siberia, iar mama se refugiază, împreună cu ea în România, la Braşov. În 1953 a susţinut examenul de admitere la facultate şi este repartizată la Facultatea de Limbă Rusă „Maxim Gorki", la care renunţă după un an şi jumătate când intră în echipa Teatrului Ministerului de Interne.

Zoom
stela popescu


În 1956 este admisă la Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică, iar în paralel continuă să susţină spectacole de teatru. La sfârşitul facultăţii, este repartizată la Teatrul din Braşov, acolo unde ajunge să susţină 400 de spectacole pe an. Din 1963 până in 1969 joacă la Teatrului de Revistă "Constantin Tănase".

Zoom
stela popescu
Zoom
stela popescu
Zoom
stela popescu


În 1969, Stela părăseşte Revista şi se angajează la Teatrul de Comedie, ceea ce nu o impiedică să continue colaborarea cu Radiodifuziunea Română (pe atunci Radioteleviziunea) din 1963 până în prezent. În paralel, susţine şi o colaborare cu Revista Românească, sub condeiul lui Mihai Maximilian, cu care avea să se căsătorească în 1969, la puţin timp după divorţul de Dan Puican.