8 trucuri ca să fii «as» în bucătărie

Ultima actualizare:

Cartofii fierţi şi păstraţi la frigider îşi recapătă aspectul dacă îi opăreşti cu puţin lapte fierbinte.

Peştele proaspăt se va săra cu 5-10 minute înainte de a-l prăji pentru a nu se sfărâma când va fi întors în tigaie.

Găluştele de griş nu se mai desfac dacă în apa în care fierb adăugi puţină făină.

Laptele nu dă în foc dacă în vasul în care fierbe se pune o bucăţică de porţelan.

Orezul va avea bobul şi mai alb dacă în apa în care îl fierbi torni câteva picături de lămâie.

Coaja ouălelor nu se va crăpa dacă în apa în care le fierbi torni puţină sare.

Merele la cuptor nu se încreţesc dacă sunt unse înainte cu puţin ulei.

Albuşul va fi mai tare dacă fierbi oul la foc iute. La foc mic gălbenuşul va fi mai tare şi nu se va sfărâma.

image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net