8 trucuri ca să fii «as» în bucătărie

Ultima actualizare:

Cartofii fierţi şi păstraţi la frigider îşi recapătă aspectul dacă îi opăreşti cu puţin lapte fierbinte.

Peştele proaspăt se va săra cu 5-10 minute înainte de a-l prăji pentru a nu se sfărâma când va fi întors în tigaie.

Găluştele de griş nu se mai desfac dacă în apa în care fierb adăugi puţină făină.

Laptele nu dă în foc dacă în vasul în care fierbe se pune o bucăţică de porţelan.

Orezul va avea bobul şi mai alb dacă în apa în care îl fierbi torni câteva picături de lămâie.

Coaja ouălelor nu se va crăpa dacă în apa în care le fierbi torni puţină sare.

Merele la cuptor nu se încreţesc dacă sunt unse înainte cu puţin ulei.

Albuşul va fi mai tare dacă fierbi oul la foc iute. La foc mic gălbenuşul va fi mai tare şi nu se va sfărâma.



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pexels raitis raitums 125324211 10305038 jpg
image png
airport 4120835 1280 jpg
piscina din tenerife in care au murit doi romani foto efe webp
un anticiclon puternic cuprinde romania vremea se schimba radical la inceputul iernii avertismentul anm 1029996 jpg
image png
image png
Călin Georgescu FOTO INQUAM Photos George Calin jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net