Uite cât impozit plăteşti pe maşină!

Ultima actualizare:

În această perioadă, contribuabilii primesc la domiciliu înştiinţările de plată privind sumele de plată pentru impozitul pe clădiri, terenuri şi autovehicule. Cei care se grăbesc şi plătesc integral dările către stat beneficiază de reduceri.

Mai citeşte:

Cât vom plăti pentru taxa auto în 2010Maşinile Dacia, locul trei în clasamentul celor mai fiabile automobile din FranţaFord Fiesta, maşina anului 2010 în România

Dacă aveţi maşină, aflaţi că de la 1 ianuarie 2010 poliţele RCA s-au scumpit cu peste 100 de lei. Atenţie însă, preţul variază în funcţie de comportamentul la volan al şoferului, vârstă şi locul de domiciliu. Nu uitaţi că dacă circulaţi fără a achita aceste taxe, riscaţi amenzi usturătoare.

Şi dacă taxa de drum nu vă este necesară decât în momentul în care ieşiţi din localitate, dovada plăţii RCA vă poate fi cerută de agentul de circulaţie chiar în colţul străzii.

Mai mult, dacă au trecut 90 de zile de când a expirat asigurarea RCA sau nu aţi efectuat inspecţia tehnică periodică, riscaţi ca maşina să vă fie radiată. Nu uitaţi de impozite, ca să fiţi complet în "legalitate". Iată în tabelul de mai jos câţi bani trebuie să pregătiţi.

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net