Ce balamuc cu noile modificări pentru asigurarea maşinii!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ai fost lovit în trafic? Mergi la firma unde ai RCA şi cere bani ca să-ţi repari maşina. În maximum 10 zile îi vei primi fără să-ţi repari maşina înainte.

Iată principalele modificări:

* Partea păgubită are dreptul de a solicita despăgubiri pentru prejudiciile produse autovehiculului, înainte de efectuarea reparaţiei acestuia.

* Asigurătorul RCA are obligaţia de a stabili cuantumul despăgubirii la valoarea preţurilor practicate de către service.

* Pagubiţii au posibilitatea de a repara maşina la orice service, indiferent dacă acesta se află sau nu pe lista societăţii de asigurare.

* Asigurătorul RCA are obligaţia, în situaţia în care are suspiciuni cu privire la modul de producere a accidentului, de a comunica în scris asiguratului şi păgubitului, în termen de 10 zile de la data avizării daunei, intenţia de a desfăşura investigaţii. Aceste investigaţii nu pot dura mai mult de 3 luni de la data avizării daunei.

Asigurătorii RCA spun că nu au fost anunţaţi cu privire la modificările legislative impuse de CSA şi aşteaptă lămuriri. Dacă operatorii Allianz Ţiriac se abţin de la comentarii, rezumându-se la a garanta că evaluarea prejudiciului va fi efectuată în aceleaşi condiţii ca până acum, oficialii Astra Asigurări recunosc că nu ştiu despre ce e vorba.

„Ce schimbări? Cine a decis? Pe noi nu ne-a anunţat nimeni", a spus Dorobanţu Gabriel, reprezentantul Astra.

Şoferii îşi vor banii repede!

Puiu Alexandru, 66 de ani, taximetrist: „Nu cred balivernele astea! Totul e o minciună! În ţara asta nu se va rezolva nimic, niciodată".

simeon stalpnicul png

Iordache Marian, 41 de ani, maistru: „Am citit în ziarul Click! Acum, să vedem şi dacă se ţin de cuvânt. Pe şoferi nu poate decât să-i bucure".

simeon stalpnicul png

Dorin Dobrogea, 42 de ani, taximetrist: „E un lucru bun dacă schimbă aceste reguli. N-o să mai stăm cu maşinile luni de zile în service".

simeon stalpnicul png

Anghel Sârbu, 70 de ani: „Eu nu am avut probleme şi doamne fereşte de aşa ceva. Ideea este bună, nu vom mai sta cu maşinile în service".

simeon stalpnicul png

Citeşte şi:

Taxă auto şi la Euro 4Totul despre RCA

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net