Iată cum organizezi O BAIE MICĂ

Ultima actualizare:

Alege faianţă pictată cu linii verticale

Liniile verticale creează iluzia de înălţime. Plăcile de faianţă montate până cât mai aproape de plafon îţi vor mări vizibil spaţiul disponibil din baie.

De asemenea, dacă trasezi o linie - contur de jur împrejurul pereţilor, îţi poţi înălţa singur baia. Şi cu cât mai aproape de tavan trasezi această linie, cu atât mai înaltă va părea încăperea.

Pentru un efect garantat, alege faianţa de culoare deschisă sau albă, cu dungi subţiri, verticale, care să se continue de la o placă la cealaltă.

Oglinda dă impresia de spaţiu mai mare

Oglinzile reprezintă o modalitate perfectă de a adăuga adâncime, lăţime şi lungime unei camere mici. Fii atent, însă, să nu exagerezi.

De cele mai multe ori, o singură oglindă este de ajuns. Încearcă să o plasezi în dreptul uşii de la intrarea în baie sau în dreptul ferestrei. Totodată, oglinda va ajuta la distribuţia luminii în întreaga încăpere.

Alege gresie de dimensiuni mari!

Montează gresie şi faianţă de dimensiuni cât mai mari, astfel încât o singură placă să acopere un spaţiu cât mai extins. Acestea vor crea impresia de spaţiu.

Dacă alegi nuanţa de alb pentru faianţa de pe pereţi, aceasta poate oferi, pe lângă clasă, senzaţia sporită de spaţiu şi curăţenie.

Pereţi în culori luminoase

Cuvântul cheie este „simplu". De exemplu, nu folosi un model încărcat. Acesta dă aspectul de îngust şi aglomerat. Vopseşte pereţii, podeaua şi plafonul cu o culoare luminoasă, cât mai light.

Optează pentru uşi glisante!

O uşă glisantă conferă mai mult spaţiu decât o uşă normală, cu balamale, aceasta putând fi ascunsă într-o cavitate în perete, pentru un aspect curat. Dacă, totuşi, optezi pentru o uşă tradiţională, poţi utiliza partea din baie a uşii pentru a atârna prosoapele.

Plasează spoturi sub rafturi!

În cazul în care în baie nu e geam, poţi folosi surse de iluminat, precum spot-urile. Montează câteva rafturi la o înălţime în aşa fel încât să le poţi ajunge şi plasează luminile sub acestea. Cele mai bune rafturi sunt cele de colţ, care vor adăposti săpunuri, şampoane etc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
rugaciune jpg
image
image
image
image
image
image
moschee mensa musa jpg
image png
traian basescu
scoala de politie campina absolvire jpeg
istanbul pixabay jpg
rusalii jpg
baiat roman fotbal londra jpg
saptamana patimilor jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net