Virusul A(H1N1), suspectat că ar fi la originea unei "false pandemii"

Ultima actualizare:

Epidemiolog foarte critic faţă de medicaţia virusului A(H1N1), calificat în mod fals - potrivit lui - drept pandemie "sub presiunea laboratoarelor", acest ales socialist german insistă ca Consiliul Europei să ceară ţărilor membre "anchete despre consecinţele declanşării pandemiei şi asumarea responsabilităţii la niveluri naţionale şi european".

Adunarea parlamentară, reunită în sesiune între 25-29 ianuarie, urmează să introducă pandemia în programul sesiunii sale.

Comisia sa "Social şi sănătate" a invitat, la aceeaşi sesiune, Organizaţia Mondială a Sănătăţii şi laboratoare farmaceutice pentru o dezbatere cu uşile închise, în care OMS să precizeze cum şi pe ce baze ştiinţifice a decretat că virusul A(H1N1) este la originea unei pandemii, "cu scopul de a preveni alte alerte false", a afirmat Wodarg.

Parlamentarul german susţine că societăţile farmaceutice "au influenţat oamenii de ştiinţă şi autorităţile sănătăţii publice să alerteze guvernele cu privire la existenţa unei pandemii".

Într-un text cosemnat de parlamentari din 10 ţări, el afirmă că laboratoarele "au incitat la irosirea resurselor destinate îngrijirii sănătăţii în favoarea unor strategii de vaccinare ineficiente".

"Ele expun inutil milioane de persoane cu stare bună a sănătăţii riscului efectelor secundare necunoscute ale vaccinurilor care nu au fost testate suficient", adaugă el.

Această acuzaţie împotriva laboratoarelor, care nu-i angajează în prezent decât pe semnatari, urmează să fie supusă în cadrul dezbaterii unei votări din partea APCE, notează Agerpres.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
shutterstock 1805379256 jpg
image png
image png
tower bridge 5727975 1280 jpg
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net