Silvana: «N-aş face sex cu boşorogi»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Românca de 24 de ani care a dat Germania pe spate cu frumuseţea ei nu şi-ar vinde trupul pentru bani.Te uiţi la ea şi ţi-o doreşti în pat. Dar Silvana nu a fost tot timpul o bombă sexy.

Tatăl şi bunica vedetei Playboy ne-au povestit că, în şcoală, puştoaica era băieţoasă şi îi plăcea sportul.

"Era un copil simplu şi cuminte. Era mai băieţoasă. A avut mulţi admiratori, dar nu prea le dădea atenţie. Primul prieten l-a avut la 18 ani. El a plecat în Italia, dar ştiu că mai păstrează legătura".

    Citeşte şi:       «Succesul Silvanei m-a întinerit cu 20 de ani»       Silvana: «La mine totul este natural»       Germania s-a îndrăgostit de românca Silvana

Ieri, vedeta Playboy a vorbit, pentru „Click!", despre viaţa ei. Deşi îşi doreşte să ajungă foarte cunoscută, fata n-ar accepta o relaţie ca cea dintre Monica şi Irinel Columbeanu: „Ca să ajungi un nume mare în România, trebuie să ai pe cineva puternic în spate. Monica nu trebuie judecată. Şi-a văzut interesul. Altfel, nu auzea nimeni de ea. Ştiu cum este în ţară. Şi eu, în cariera de model am simţit că trebuie să fac nişte compromisuri pentru a ajunge sus. Dar nu le-am făcut. Eu una nu mă văd împreună cu un bătrân. Nu m-aş combina cu «irinei»...", ne-a declarat Silvana.

Silvana Brăgaru este microbistă şi ţine cu Steaua, dar ca bărbaţi, preferaţii ei sunt Cristian Chivu şi Adrian Mutu.

„Sunt teribil de sexy amândoi. Mai ales Chivu, care mi-a plăcut întotdeauna pentru că e serios şi muncitor. Am fost tristă când s-a însurat, dar nu e totul pierdut. Mutu face însă multe greşeli, pentru că vrea să arate că poate şi mai mult, iar medicamentele pe care le-a luat ca să rupă gura târgului îl fac acum să sufere", a mai spus frumoasa brunetă.

Silvana s-a mutat la mama ei în Germania. Acum are apartamentul său pentru care plăteşte o chirie de 400 de euro

Iniţial, în Germania, a lucrat ca dansatoare, iar apoi s-a angajat chelner la barul unui român

Lucreţia Calotă, bunica Silvanei, s-a ataşat de căţeluşa Alfa, animalul de suflet al nepoatei

I-a trimis tatălui 200 € din premiu

Tatăl Silvanei, Doru Brăgaru, 55 de ani, locuieşte la etajul IV, într-un bloc din Târgu-Jiu, împreună cu fratele Silvanei, în vârstă de 26 de ani.

simeon stalpnicul png

Cei doi sunt ajutaţi cu bani de către Silvana şi mama acesteia, deoarece amândoi sunt şomeri.

Chiar zilele trecute, după ce a apărut într-un pictorial de opt pagini în revista Playboy, Silvana le-a trimis 200 de euro.

„Am lucrat la fabrica de cărămidă «Unirea» din Târgu-Jiu, la cariera de argilă Viezuroiu. Fabrica de cărămidă a dat faliment în anul 1999 şi mi-am pierdut locul de muncă. Am mai lucrat la notariate din Bucureşti şi din Târgu-Jiu, în construcţii, la o firmă de instalaţii termice. Acum lucrez cu o echipă în construcţii, dar în această perioadă nu avem nici un fel de lucrări. Mă mai ajută fiica şi fosta soţie cu bani", spune Doru Brăgaru, care şi-a văzut ultima oară fata chiar de Crăciun. (Alin Ion)

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net