«Ne-au călcat în picioare în cazinou!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Au fost martori ai celui mai mare jaf din cazinouri din ultimul timp. Patru români au simţit frica de moarte când o bandă înarmată a năvălit în mijlocul Turneului European de Poker de la Berlin.

Preşedintele Federaţiei Române de Poker, Ciprian Cîrstea, jucător în cadrul turneului, a avut ghinionul de a-şi fractura piciorul în momentul în care panica a pus stăpânire pe Cazinoul "Hyatt" din Berlin.

Patru mascaţi, înarmaţi până-n dinţi, s-au năpustit înăuntru şi au cerut banii jucătorilor. Alţi doi pokerişti români, Mihai Manole şi Claudiu Secară, aflaţi în sală, au reuşit să scape cu bine din îmbulzeala creată. Cârstea a povestit pentru PRO TV, acele clipe de coşmar: "Practic, haosul s-a creat după atacul bandei înarmate. S-au auzit din holul principal patru focuri de armă şi lumea a lăsat totul pe mese şi s-a refugiat care pe unde a putut. Eu am fost trântit pe jos şi lumea m-a călcat. Aşa mi-am rupt piciorul", spune, şi acum îngrozit, Ciprian Cîrstea.

Citeşte şi:Român, martor la jaful armat de la cel mai mare turneu de poker din Germania - VIDEODoi români în finala de opt a turneului European Poker Tour

simeon stalpnicul png

Claudiu Secară este din Braşov. Turneele de poker profesionist la care a participat până în prezent i-au adus câştiguri de 302.591 $. Pokerul nu este singura lui ocupaţie, el fiind managerul general al unei companii româneşti.

Ciprian Cîrstea este preşedintele Federaţiei Româna de Poker. După trei zile de participare la Turneul din Berlin, el a fost eliminat. Martor la atacul armat, el a avansat ideea că cei patru atacatori, înarmaţi până-n dinţi cu arme albe şi de foc, au avut informaţii din interior.

simeon stalpnicul png

Mihai Manole este unul dintre cei mai bine cotaţi pokerişti români, el ocupând acum locul 1 în clasamentul profesionist din ţara noastră. Originar din Târgovişte, Mihai Monole participă la turneele profesioniste de poker, din întreaga lume, de aproximativ 4 ani. El a reuşit să câştige până în prezent 1.012.032 $.

simeon stalpnicul png

Sorin Constantinescu e preşedintele Asociaţiei Organizatorilor de Cazionouri. "Au fost foarte bine organizaţi, ştiau exact unde sunt banii. S-a speriat lumea rău de tot, aveau şi o grenadă în mână şi a ţipat lumea «bombă, bombă»", a povestit cel de-al patrulea martor al jafului.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net