"Românii şi-au furat singuri maşinile", acuză patronii hotelurilor din Bulgaria

Ultima actualizare:

    Românii susţin că maşinile le-au fost furate din faţa hotelurilor din Nisipurile de aur
Românii susţin că maşinile le-au fost furate din faţa hotelurilor din Nisipurile de aur

După ce mai mulţi turişti români au reclamat furtul autoturismelor din Nisipurile de aur, patronii de hoteluri din Bulgaria lansează declaraţii dure în presă. Aceştia îi acuză chiar pe turiştii români, susţinând că ei şi-au înşcenat furtul propriilor maşini, pentru a denigra turismului bulgăresc.

Antonio Arneto, managerul păţit al unui hotel din Bulgaria spune chiar că "a depus plângere la poliţie pentru că a fost agresat de clienţii români".

Turiştii români, pe de altă parte, printre care şi primarul din Clejani, spun că ei au fost cei care au avut de suferit de pe urma bulgarilor.

"Am mers la recepţia hotelului, am anunţat, am zis să mergem la poliţie. Am mers la poliţie, ne-au plimbat circa cinci ore dintr-o parte într-alta. Am fost bătuţi de bodyguarzii hotelului respectiv", a declarat primarul Florin Nidelea, citat de Realitatea.

Poliţiştii bulgari caută 4 maşini româneşti, care, spun concetăţenii noştri, le-au fost furate din faţa a două hotelui diferite din Nisipurile de Aur, însă este anchetată şi posibilitatea ca o bandă de români să fi furat maşinile.

Citeşte şi:

Şapte turişti români au rămas fără maşini în Bulgaria, de 1 Mai

image
image
image
image
image
image
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net