O româncă, în topul celor mai bizare divorţuri din lume

Ultima actualizare:

    Ce trebuie să faci ca să te ierte pentru că ai înşelat-o
Ce trebuie să faci ca să te ierte pentru că ai înşelat-o

Fie că au divorţat din cauza chatului, a papagalului sau a câinilor vagabonzi, unele separări de cupluri au făcut înconjurul lumii datorită "originalităţii" lor. Într-un top al celor mai ciudate divorţuri din lume se află şi o româncă din Focşani.

Infidelitatea sau incompatibilitatea sunt motive obişnuite pentru ca un cuplu să se despartă. Există însă şi motive mult mai bizare pentru ca cei doi soţi să-şi spună adio.

Ziarul "20 minutos" a realizat un clasament al celor mai bizare divorțuri din lume. Iată câteva dintre cele mai inedite motive de divorț:

Nu-şi suporta soacra

Elena T. din Focșani (Vrancea) s-a despărțit de soțul său deoarece femeia a refuzat să mai mănânce zilnic împreună cu soacra. Cele două se certau zilnic, fapt care a determinat-o pe Elena T. să ceară divorțul.

Din cauza papagalului O femeie din China și-a dat seama că soțul său are o amantă după ce a venit dintr-o călătorie în care fusese plecată câteva zile. Papagalul vorbitor repeta într-una cuvintele "te iubesc", "ai răbdare" și "divorț", auzite probabil în convorbirile telefonice pe care soțul el purta cu amanta. Din păcate pentru ea, papagalul nu a putut depune mărturie la procesul de divorț. Au descoperit că formează un cuplu şi în viaţa virtualăUn bărbat și o femeie din Serbia s-au despărțit după ce au aflat că ei formau un cuplu și pe Internet. Cei doi se confruntau cu probleme matrimoniale și începuseră să flirteze pe chat fără ca vreunul să știe că de fapt picaseră unul în plasa celuilalt. În discuțiile lor, el o numea "Zahăr" iar ea "Prințul satisfacției". Cei doi își povesteau absolut orice, iar la un moment dat au decis să se întâlnească. Din cauza protezei sexualeO femeie s-a despărțit de soțul său, nemulțumită de viața lor sexuală. Bărbatul a încercat să o satisfacă, punându-și o proteză sexuală, care s-a rupt în cel mai nepotrivit moment. Degeaba i-a spus el că-și va pune alta nouă, femeia l-a părăsit.

Vezi aici, integral, topul celor mai ciudate divorțuri din lume

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net