Giuliano Stroe a doborât un nou record în direct la televizor - VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Invitat la o emisiune de televiziune, Giuliano Stroe, micuţul culturist român, în vârstã de 5 ani, a doborât un nou record mondial, reuşind sã facã douãzeci de flotãri în mâini pe verticalã fãrã punct de sprijin. Recordul de pânã acum era de 12 astfel de flotãri.

Giuliano Stroe, care în prezent locuieşte împreună cu familia sa în Italia, face exerciţii de body building de la vârsta de doi ani. El a început să se antreneze la îndrumarea tatălui său, iar la începutul anului trecut reuşit să intre în prima data Cartea Recordurilor, uimind audienţa prin faptul că a mers în mâini cu o viteză şi mobilitate incredibilă pe distanţa de 10 metri, având între picioare o greutate.

Vezi VIDEO cu Giuliano cu doboarã un nou record

Puştiul român a devenit o adevărată senzaţie pe internet prin intermediul site-ului Youtube unde performanţele sale uluitoare pentru un copil de vârsta sa au fost privite de sute de mii de persoane.

"El a mers cu mine la sala de sport chiar imediat după ce s-a născut. L-am luat mereu cu mine când eu mergeam la antrenamente", spune Iulian Stroe, tatăl copilului. El adaugă că Giuliano nu este niciodată în pericolul să se rănească în timpul demonstraţiilor şi exerciţiilor pe care le face pentru că nu are voie să se antreneze nesupravegheat.

"Şi eu m-am antrenat din greu toată viaţa. El este totuşi doar un copil şi atunci când oboseşte, mergem să ne jucăm", spune tatăl, care mai are alţi trei copiii mai mici decât Giuliano.

În ciuda faimei de care se bucură, Giuliano spune că nu i s-a urcat la cap toată atenţia şi că, atunci când nu ridică greutăţi, se distrează la fel ca alţi copii de vârsta lui: desenând, uitându-se la desene animate sau jucându-se în parc.

Totuşi, pare să fie atras de lumina reflectoarelor, adăugând că îi place să fie filmat şi este foarte bucuros când lumea îl aplaudă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
ceas john jacob astor jpg
cuplu pat1 jpg
canicula asia profimedia jpg
sirena elle jimenez ofimedia jpg
record temperatura jpg
timisoara sinucidere saptamana mare jpg
ploaie primavara shutterstock 1660946191 jpeg
Printul William si Kate Middleton jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net