Fotomodelul Alina Coman are sânii distruşi de un chirurg italian - VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Alina Coman, un fotomodel român care a profesat timp de mai mulţi ani în Italia, a povestit despre experienţa sa dramatică în urma operaţiilor estetice suferite pentru mărirea sânilor.

Ea a fost invitată luni, 8 martie, în cadrul emisiunii ¨Fatti Vostri¨ de pe postul de televiziune Rai Due, unde a povestit cum din anul 2002 până astăzi a suferit şapte operaţii estetice care i-au distrus sânii şi care i-au terminat cariera de fotomodel. Ea apelase la această soluţie după ce născuse a doua oară.

"Îmi doresc ca ceea ce am păţit eu să fie un semnal de alarmă pentru celelalte femei care doresc să îşi mărească sânii. Dacă natura nu vi i-a dat, nu încercaţi să-i modificaţi" a declarat românca.

Doctorul care a mutilat-o a reuşit, de-a lungul anilor, să o convingă să repete intervenţia pentru repararea operaţiilor nereuşite.

Citeşte şi:Doria Ivan: «Sunt urâtă cu draci, operaţiile estetice nu m-au ajutat»Anda Adam: «Mi-am pus silicoane pentru că aveam piept de bărbat!»Blonda lui Bote, operată din cap până-n picioare!Marina, ce silicoane grele ţi-ai pus!Heidi Montag s-a operat de 10 ori într-o zi!Loredana Chivu: «Nu-mi plac silicoanele mele. Le schimb!»

"Uneori îmi este ruşine şi în casă, iar în momentele intime sunt foarte tensionată. Sunt mereu depresivă pentru ceea ce am păţit¨, a declarat românca în luna septembrie pentru ziarul ¨Il Resto del Carlino".

În prezent, Alina se află în proces cu acesta şi deşi a investit mulţi bani şi timp a declarat că va lupta pentru a i se face dreptate. Ea locuieşte în Italia de mai mulţi ani şi are doi copii.

Presa din Peninsulă nu a făcut public numele doctorului care a mutilat-o pe frumoasa româncă.

Anul trecut, un doctor estetician celebru, Francesco Nobili, impresionat de drama româncei, a operat-o din nou pe Alina, reuşind să ascundă cât de cât "măcelul" realizat de primul chirurg.

Vezi aici cum arăta înainte Alina şi VIDEO cu sânii ei mutilaţi

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net