Yoghinii, aşteptaţi cu mâncare de post

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Agitaţie mare la Băile Herculane. Aproximativ 5.000 de yoghini din ţară şi din stăinătate au venit să descopere iubirea absolută în staţiunea de pe Valea Cernei.

Odată cu sosirea yoghinilor, adepţii ai Mişcării de Integrare Spirituală în Absolut, s-a deschis practic sezonul turistic în staţiunea Băile Herculane.

Peste cinci mii de locuri de cazare sunt ocupate şi asta nu poate fi decât o gură de oxigen pentru hotelieri şi pentru întreaga staţiune de pe Valea Cernei.

Bucătarul Dumitru Laichin a pregătit meniu special din  roşii, cartofi şi ciuperci

Chiar şi hotelurile de patru stele le oferă un tratament preferenţial yoghinilor.

simeon stalpnicul png

"Membrii grupului MISA sunt vegetarieni, sunt clienţi vechi în Băile Herculane şi noi le oferim ciuperci sote, pentru care au plătit 12 lei, cu strudel în sos de vanilie, care costă 17 lei, şi papanaşi cu smântână şi dulceaţă", a spus Dumitru Laichin, bucătarul restaurantului Ferdinand.

Localnicii au şi ei de câştigat de pe urma adepţilor MISA. Ei au ieşit în buricul staţiunii cu produsele pregătite special pentru adepţii lui Gregorian Bivolaru.

O clătită sau o chiftea vegetală se vinde cu un leu, o negresă cu nucă are preţul de 1,5 lei, iar sarmaua bănăţeană, de post, costă 1,5 lei.

"Le-am pregătit sarmale de post, clătite şi negresă cu nucă. Ei nu mănâncă decât legume, fructe, în nici un caz carne. Eu gătesc de patru ani special pentru ei", mărturiseşte Maria Cristescu, o gospodină din Herculane.

Yoghinii au făcut vânzare localnicilor

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net