Violată de frate, tată şi unchi

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Caz şocant în judeţul Iaşi. Mihaela Aniculăiesei (14 ani), din Andrieşeni, susţine că a fost victima unei orgii la care au participat tatăl, fratele ei mai mic şi chiar unchiul ei.

Tânăra a povestit îngrozită poliţiştilor cum cei trei bărbaţi au profitat de ea chiar în ajun de Moş Nicolae.

Mihaela se afla în camera unchiului, Ion Aniculăiesei (51 de ani), şi se uita la televizor, împreună cu tatăl ei Constantin (57 de ani) şi fratele Florin (16 ani). Ion a început să-i facă făţiş avansuri şi s-a năpustit asupra ei.

Tatăl şi fratele, departe să-i ia apărarea, i-au dat o mână de ajutor unchiului pofticios.

Florin Aniculăiesei, 16 ani(fratele)

image

Astfel, în vreme ce acesta făcea sex cu ea, cei doi o mângăiau pe sâni şi o sărutau. În tot acest timp, Violeta, mama fetei, era într-o anexă a casei şi gătea.

După ce orgia s-a terminat, fata s-a refugiat la o mătuşă din comuna învecinată Vlădeni, căreia i-a povestit totul.

„Mi-a spus ce i-a făcut unchiul Ion şi că tatăl şi fratele au fugărit-o de acasă", povesteşte mătuşa Anica, cea care a alertat poliţia. Fata a fost internată la Spitalul pentru Copii „Sf. Maria", iar analizele medicale au confirmat violul.

Constantin Aniculăiesei, 57 de ani(tatăl)

image

„Expertiza medico-legală confirmă existenţa unei agresiuni de natură sexuală. Am informat deja Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului", a declarat Virginia Pralea, purtător de cuvânt la Poliţia Iaşi.

Principalii suspecţi, tatăl Mihaelei şi unchiul, neagă acuzaţiile.

„Nu sunt vinovat. Cum să o violez dacă eu nu am picioare şi abia merg?", a spus Ion Aniculăiesei. Părinţii fetei spun că nu înţeleg ce s-a întâmplat.

Ion Aniculăiesei,  51 de ani(unchiul)

image

„Nu e adevărat ce spune. Este copilul meu şi nu puteam să-i fac aşa ceva. Eram acasă şi nu am auzit nimic", a spus şi Constantin Aniculăiesei.

Mama Mihaelei ia apărarea adulţilor şi spune că fata avea apucături mai puţin ortodoxe.

„Ion mi-a spus că seara, când mai stătea la televizor, fata obişnuia să-i bage mâna în chiloţi. De faţă era şi fratele ei", susţine Violeta Aniculăiesei.

Caz similar şi în America

În statul american Missouri, un american şi cei patru fii ai săi au fost arestaţi, luna trecută, pentru că au violat copiii familiei.

Autorităţile au început să cerceteze împrejurimile fermei în care locuiau bărbaţii, după ce au fost informate că ar putea descoperi trupuri îngropate.

Potrivit şerifului Kerrick Alumbaugh, autorităţile au intrat în posesia unor probe care indică prezenţa unor cadavre îngropate pe terenul pe care se află ferma familiei.

În plus, autorităţile au găsit borcane în care se aflau scrisori în care victimele descriseseră violenţele la care fuseseră supuse.

"Victimele au scris tot ce li s-a întâmplat şi apoi au pus foile de hârtie în borcane pe care le-au îngropat în curtea fermei. Încercau, în acest fel, să scape de coşmarul prin care treceau", a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei din Missouri.

Mai citeşte:

Şocant! Copii violaţi de către taţii şi bunicul lor

Vezi VIDEO cu locul unde aveau loc perversiunile sexuale

simeon stalpnicul png

Şi-a lăsat fiica însărcinată, după ce a violat-o timp de câţiva aniViolată de bunic, a născut un copilÎşi acuză fratele că a batjocorit-o «ca pe hoţii de cai ore în şir»A încercat să se spânzure în puşcărie după ce şi-a violat fiiceleMackenzie Phillips, sex cu propriul tată, înaintea nunţii

image
image
image
image
image
image
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net