«Ţiganul m-a agăţat şi mi-a promis 500 € contra sex»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

„Iubitul meu, Sergiu, m-a pus să mă prostituez pentru a putea să plătesc la exemene şi pentru ca el să-şi cumpere maşină. Mi-a spus că mă părăseşte altfel", a spus, ieri, Carmen Bejan, cea care, împreună cu iubitul său, a tranşat un ţigan în căminul Universităţii de Medicină din Timişoara, în august 2009.

Studenta ucigaşă de la Medicină a povestit, cu lux de amănunte, cum a ajuns să se vândă pentru sex cu 500 de euro unui ţigan de 65 de ani.

„M-a agăţat pe stradă. A blocat circulaţia cu Mercedesul în mijlocul Timişoarei. Mergea cu maşina în drept cu mine. Apoi, s-a dat jos şi mi-a propus să îmi dea bani, să mă întreţină, dacă mă întâlnesc cu el. În ziua de azi banii sunt totul, iar el a mizat pe chestia asta", a povestit Carmen Bejan.

„Sergiu mi-a spus că trebuie să mă prostituez pentru el, dacă îl iubesc. M-a pus să-l sun pe Trifu, să-i spun că mă întâlnesc cu el şi să fac sex cu el pentru 500 de euro", a mai povestit Carmen, printre lacrimi, sub privirile neîncrezătoare ale lui Sergiu, aflat în boxa acuzaţilor.

„L-am aşteptat pe Trifu la poarta căminului. Apoi am intrat în cameră, iar el şi-a dat jos pantalonii şi s-a întins pe spate. Eu m-am dezbrăcat şi m-am pus între genunchii lui, cu capul între picioare. Atunci i-am spus să pună banii pe masă, iar el a refuzat. Am ţipat, iar Sergiu a năvălit în cameră şi l-a înjunghiat de mai multe ori în piept, după ce iniţial l-a lovit în cap cu pumnii, apoi l-a trântit la pământ şi l-a lovit cu picioarele şi călcâiele numai în cap", a povestit Carmen. „După ce l-a ucis pe Trifu, Sergiu m-a ameninţat şi pe mine cu moartea. A spus că o să sfârşesc exact ca Trifu, dacă nu îl ajut să se scape de cadavru", a mai spus fata.

Citeşte şi:

Sergiu Florea se afla în boxa acuzaţilorîn timp ce iubita safăcea declaraţii

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net