Puşi să plătească lumina furată de popi

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Biserica din satul Pârvu Roşu, judeţul Argeş, era branşată ilegal la reţeaua de curent electric. Preotul Marius Anghel a  primit o amendă la biserică şi le-a spus enoriaşilor că trebuie s-o achitate.

Situaţia n-ar fi de ieri, de azi, ci de 10 ani, spun sătenii din satul Pârvu Roşu, însă acum s-a găsit un „răuvoitor" care a trimis o scrisoare firmei de distribuţie a energiei electrice CEZ Muntenia.

Cel care l-ar fi reclamat pe actualul paroh este chiar fostul preot onorific, Emil Constantinescu, caterisit în urma unui scandal sexual. Iar de atunci, slujbele au fost ţinute doar de preotul Marius Anghel care se pare că ar fi ignorat total branşamentul ilegal la reţeaua electrică, făcut pe vremea lui Contantinescu.

Totul a ieşit la iveală, miercuri, când angajaţii CEZ Muntenia au constatat ilegalitatea şi au întrerupt alimentarea până la intrarea în legalitate, amendând parohia cu 13.200 lei.

„Nu ne putem pronunţa de când biserica era racordată ilegal, însă, după lege, paguba se stabileşte în raport cu un eventual consum din ultimele şase luni. Imediat ce vor intra în legalitate, în baza unui contract, biserica va avea din nou energie electrică", a precizat Radu Oţelea, reprezentantul CEZ Muntenia.

Oamenii din sat spun că tot ei sunt nevoiţi să suporte consecinţele, pentru că preotul Marius Anghel le-a spus deja că a primit o amendă la biserică şi trebuie achitată de enoriaşi, însă în timp îşi vor primi banii înapoi.

Citeşte şi:

Biserică lovită de trăsnet înaintea slujbei de Înviere - VIDEO

Un primar şi-a făcut «icoană» în biserică

Stareţa sfinţea apa cu un craniu

Un preot a pus un film porno cu homosexuali în biserică

Poliţist prins făcând sex în biserică, în timpul slujbei

Aici au ars 116 copii într-o biserică

Soluţie salvatoare

Floarea Nedelea, una dintre enoriaşe, a dat soluţia salvatoare, după cum spun sătenii. Ea vrea să dea gratis bisericii curent din gospodăria ei, pentru că în interior se pictează pereţii, iar meşterii au nevoie de lumină. Femeia neagă, dar nu este convingătoare. „Plecaţi de aici cu poveştile astea!", a spus Floarea Nedelea.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
ankur jain erika hammond nunta egipt instagram jpg
vreme furtuna png
pod india wikipedia jpg
Motivul pentru care Ion Creanga era numit Popa Smantana de cei apropiati  Detalii pe care sigur nu le stiati despre scriitor 1024x609 webp
Vama Veche, în anii trecuți de 1 Mai jpeg
miez nuca nuci jpeg
avion pexels jpg
Femeie insarcinata FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net