Mariana Calfa dă 5.000 € pe întreţinerea castelului

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Trăiesc pe picior mare, locuiesc în case luxoase de sute de mii de euro, însă gerul din această iarnă i-a ars la buzunare. Vedetele ajung să plătească chiar şi 2.800 de lei pe lună doar pentru încălzirea unei vile.

Obrazul subţire, cu cheltuială se ţine. Vedetele nu se întrec doar în maşini, ci şi în mărimea caselor în care locuiesc. În funcţie de banii pe care îi deţin în conturi bancare, persoanele publice investesc sute de mii de euro în apartamente, vile şi chiar în castele. Alţii, mai puţin înstăriţi, se mulţumesc cu o garsonieră.

   Citeşte şi:      Gigi Gheorghiu a revenit la castelul pictoriţei sexy!      Andreea Spătaru, «blatistă» la întreţinere      Click! te scapă de întreţinere     «Click! mi-a dat bani de  întreţinere»

Nu mulţi dintre ei s-au gândit însă vreodată că vor ajunge să-şi uşureze, iarna aceasta, conturile din cauza cheltuielilor pentru întreţinere. La marginea Bucureştiului, departe de zarva urbei, pe malul lacului Fundeni, un somptuos palat face notă discordantă cu celelalte clădiri din jur.

Aici se lăfăie pictoriţa Mariana Calfa (38 ani), iubita solistului Gheorghe Georghiu. Numai că, pentru întreţinerea castelului, ce numără 15 camere, artista scoate lunar din buzunar suma de 5.000 de euro.

Şi Claudiu Bogdan, prezentatorul matinalului de la OTV, se plânge că, pentru a încălzi vila sa din Giuleşti, trebuie să plătească 2.800 lei lunar. Claudia Pătrăşcanu de la Sexxy iese mult mai ieftin, cheltuielile sale ajungând doar la 200 de euro lunar pentru garsoniera pe care şi-a achiziţionat-o de curând, lângă Hotelul Rin.

Anamaria Prodan: «17 milioane la vila din Snagov!»

Anamaria Prodan are o vilă imensă în Snagov şi, din cauza frigului din această iarnă, ea a cheltuit mai mult ca anii trecuţi pentru încălzire. "Am dat 17 milioane la căldură. Mie, lui Reghe şi lui Bebe ne place stăm în maiouri prin casă ca vara, aşa că banii nu contează! Trebuie ca termometrul să arate 25 de grade neapărat!", ne-a declarat sexy-impresara.

simeon stalpnicul png

Claudiu Bogdan, OTV:«Încălzirea casei din Giuleşti,aproape 700 de euro!»

Prezentatorii matinalului de la OTV, Claudiu şi Cristina, locuiesc într-o vilă situată în cartierul Giuleşti. Casa este alcătuită din trei dormitoare, un living spaţios, două băi, o bucătărie şi o cameră folosită pe post de birou.

Pentru cheltuielile lunare, cei doi soţi scot din buzunar chiar şi 2.800 de lei:"Casa este izolată termic, motiv pentru care nu plătim şi mai mult", a declarat Claudiu, pentru Click!

Iubita lui Gheorghe Gheorghiu:«Dau 2.500 de euro doar pe curent şi apă!»

Fortăreaţa în care locuieşte iubita lui Gheorghe Gheorghiuare 15 camere, două livinguri şi o curte imensă.

Construcţia este estimată la un milion de euro, iar cheltuielile lunare depăşesc 5.000 de euro: "Pentru cele trei menajere şi un grădinar, scot din buzunar lunar, aproape 2.000 de euro. Pentru spălătorie şi produse de curăţenie 500 de euro, iar restul de 2.500 de euro costă curentul şi apa", a declarat Mariana Calfa, pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net