“Lăsaţi-mă în pace! Nu eu am câştigat la Loto!”

Ultima actualizare:

În oraşul vâlcean Berbeşti, de unde s-a tras biletul prin care un jucător la Loto a câştigat potul de 9,5 milioane de euro, este agitaţie mare. Localnicii nu cred că fericitul câştigător este din Reşiţa, mai ales că drumul care trece pe la ei nu are nicio legătură cu judeţul Caraş-Severin.

Împătimiţii jucători la Loto din oraş au încercat să dezlege misterul identităţii câştigătorului şi au aruncat "vina" pe Ilie Diuţu, zis "Împăratul", din Alunu.

"Oamenii au început să mă sune, iar eu am luat-o ca pe o glumă. Le-am spus, da domnule, am câştigat şi basta! Ce vreţi de la mine? Şi fiecare a început să-şi spună dorinţele. Unul vrea să-i cumpăr locomotivă, altul o benzinărie, altul să-i construiesc un spital, iar vecinii se uită acum după mine să le dau şi lor ceva!". Diuţu spune că acum situaţia a scăpat de sub control.

image

Agenţia Loto din Berbeşti unde s-a tras biletul de 9,5 milioane euro

"Lăsaţi-mă în pace! Nu eu am câştigat la Loto! Nu mai pot să plec de acasă de frică să nu-mi spargă hoţii locuinţa, iar copilul nu mai pot să-l scot din casă de teamă să nu mi-l răpească pentru răscumpărare", spune Împăratul, intrigat de ceea ce i se întâmplă şi dornic să afle cine este adevăratul câştigător.

O altă victimă a vânătoarei după milionarul de la Loto este Elena Popa, paznic la Primăria din Berbeşti. "Până acum au spus că sora mea, Cornelia Modoran, care locuieşte în Reşiţa şi este din Berbeşti, este câştigătoarea biletului cel mare.

Fratele meu, care este patronul unei firme, le-a dat apă la moară şi le-a spus că sora lui a câştigat şi acum nu mai scăpăm de cei care ne solicită ajutorul. Sora mea lucrează ca asistentă medicală, dar nu a mai venit de ani de zile la Berbeşti, iar altcineva din Reşiţa, care să aibă rude la Berbeşti, nu există", spune femeia.

image

Casa “Împăratului” din Alunu

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net