Ieri travestit, azi călugăr

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cecille del Sol urca pe scenă în fiecare seară. În rochiţe mulate, cu un strat gros de fard pe faţă. Doar că în spatele machiajului se ascundea un bărbat - Sorin Filip, 31 de ani. Acum, Sorin a întors complet foaia: s-a călugărit!

Pe Sorin Filip l-am găsit în curtea mănăstirii Nicula (Cluj), acolo unde, de mai bine de o jumătate de an, se pregăteşte să fie călugăr.

Un bărbat cuminte, cu barbă, smerit. Nimic nu-ţi aminteşte de cel care se urca pe scenă în haine colorate până mai ieri. Homosexual, fost component al trupei de travestiţi Toxice, susţinător al Festivalului de film gay, participant la Concursul Miss Travesty.

Sorin Filip, pe numele său de scenă Cecille del Sol, era un obişnuit al show-urilor de travestiţi. Până într-o zi, când a decis să rupă orice legătură cu viaţa scandaloasă din cluburile frecventate de homosexuali.

„Am venit aici mai mult pentru ea, pentru mama mea". Frazele i se scurg cu o uşurinţă din ce în ce mai mare.

Anul trecut, la 7 august, după o perioadă „grea", cu mama în spital bolnavă de cancer, cu sufletul plin de regrete, a călcat prima dată pragul mănăstirii.

Voia să rămână o săptămână, să se liniştească, dar liniştea pe care a găsit-o aici l-a acaparat de tot. Din dealul mănăstirii, lumea de jos se vede mică şi neînsemnată.

Jos, Cecille se îmbrăca provocator, dansa languros, cu decolteu adânc şi falsă pudoare. Sus, fratele de mănăstire a învăţat să postească, să se roage zece ore pe zi.

De şapte luni, Sorin Filip nu a coborât de la mănăstire şi spune că nu duce dorul lumii în care trăia. Aici îi e bine, chiar dacă a renunţat la tot.

Citeşte şi:Un transsexual a fost admis la Conservator după ce şi-a schimbat vocea de la bariton la sopranăMoştenitorul grupului Fiat, fotografiat cu un transsexual25 de ani bărbat, apoi 50 de ani femeieStriptease pentru Inzaghi din partea celui mai frumos transsexual din lumeIată-l pe cel mai râvnit transsexual din Italia!

Cecille se îmbrăca provocator, în costume de femei celebre, dansa languros şi avea faţa «zugrăvită» în culori stridente

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net