UPDATE Tot mai multe cazuri de gripă porcină!

Ultima actualizare:

UPDATE Tulcea: O elevă a fost internată cu diagnosticul de gripă porcină

O elevă a Liceului "Grigore Moisil", în vârstă de 16 ani, se află internată în Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Tulcea după ce Institutul Cantacuzino din Bucureşti a confirmat suspiciunea de gripă nouă transmisă de medicii tulceni.

UPDATE H1N1 la Ministerul de Finanţe: Graţiela Iordache a fost diagnosticată cu gripă porcină

Secretarul de stat în Ministerul Finanţelor, Graţiela Iordache, a fost diagnosticată cu gripă porcină. Iordache a fost consultată la Institutul Matei Balş şi va primi tratament la domiciliu, transmite Antena 3. "Am diagnosticul oficial, este gripă A/H1N1, dar nu am infectat pe nimeni din partid, pentru că nu am apucat să trec pe la birou", a spus Iordache, membru al PDL, citată de NewsIn.

Zece elevi la mai multe şcoli şi licee din Iaşi au fost depistaţi cu gripă porcină. Elevii Liceului Pedagogic au fost trimişi acasă pentru şapte zile.

Femeia din Sibiu, purtătoare a virusului Ah1N1 este internată, în prezent, în secţia de Boli Infecţionase a Spitalului Clinic Judeţean Sibiu, potrivit Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Sibiu.

Femeia este un caz independent, nu are legătură cu alte focare despistate în judeţ. În prezent, ea este internată şi menţinută sub tratament”, a declarat, pentru NewsIn, purtătorul de cuvânt al DSP Sibiu, Adela Morar. Alte patru persoane care au intrat în contact cu femeia sunt izolate la domiciliu şi sunt ţinute sub observaţie. Acesta este cel de-al optulea caz de gripă porcină depistat în judeţul Sibiu, ultimul fiind înregistrat săptămâna trecută, la un profesor englez venit la Sibiu pentru un proiect şcolar.

O altă elevă de la Liceul Matei Basarab din Capitală a fost diagnosticată cu gripă porcină în urma triajului efectuat în această dimineaţă. Informaţia a fost confirmată de directorul Administraţiei Spitalelor Bucureşti, Marius Savu.Eleva este în clasa a IX-a, iar cursurile clasei unde învaţă au fost suspendate, conform protocolului, pentru şapte zile.

Citeşte şi:

50 de întrebări şi răspunsuri despre gripa porcinăTotul despre GRIPA PORCINĂ

În judeţul Constanţa, trei persoane au fost depistate cu gripă nouă. Mihaela Dinisov, director adjunct al DSP Constanţa, a declarat că pacienţii se află sub tratament la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa.

În judeţul Maramureş, patru noi cazuri de gripă porcină au fost confirmate, de Institutul Cantacuzino, la trei din cei patru contacţi ai primului caz confirmat în localitatea Vişeu de Jos, transmite corespondentul NewsIn. Conform reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică Maramureş, diagnosticul a fost confirmat în cazul soţiei bărbatului din Vişeu de Jos, precum şi la cei doi copii în vârstă de 3 şi, respectiv, 7 ani.

De asemenea a fost stabilit diagnosticul şi în cazul unei femei în vârstă de 46 de ani din Baia Mare, fiind vorba despre un caz ,,de import din Spania”. Femeia este izolată în spital încă din 30 octombrie, după cum a declarat purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Maramureş, Călin Man.

Numărul cazurilor de gripă A/H1N1 ajunsese, marţi seară, la 650, de la ultimul bilanţ al autorităţilor făcut public luni înregistrându-se aproape 100 de noi îmbolnăviri, a anunţat Administraţia Prezidenţială, după şedinţa CSAT.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net