Şi-a ucis fiica şi apoi s-a omorât în hazna

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Alina Todea era elevă în clasa a XI-a la Colegiul Tehnic din Timişoara, la secţia coafură, frizerie.

Colegii şi profesorii de la Colegiul Tehnic din Timişoara sunt şocaţi de moartea Alinei Todea. Diriginta clasei a XI-a, cu specializarea coafură şi frizerie, spune că eleva era cea mai bună la învăţătură. „Era prima din clasă. Avea media generală 9,37. A fost o elevă model, echilibrată, sociabilă, mereu îngrijită. Nu s-a plâns niciodată că ar avea probleme familiare”, a declarat Eva Kovacs.

Arma crimei descoperită unde a fost găsită moartă mama criminală

Poliţiştii au descoperit cuţitul în fosa septică a casei, unde mama ucigaşă a fost găsită fără suflare

simeon stalpnicul png

Un cuţit de bucătărie, de 30 de centimetri, a fost decoperit de criminalişti, după ce a aceştia au asanat fosa septică în care a fost găsit cadavrul Valeriei Todea, femeia suspectată că şi-a ucis fiica.

Cadavrul adolescentei ucise a fost descoperit marţi seara într-o baltă de sânge, iar mama criminală a fost găsită miercuri dimineaţa înecată în haznaua din spatele casei. Soţul ei s-a sinucis în urmă cu doi ani. Bunica avea cancer

Diriginta a discutat prin telefon cu Valeria Todea, mama fetei, care i-a spus că este puţin necăjită după ce bunica paternă a fost diagnosticată cu cancer. „Mama venea mereu la şedinţele cu părinţii. Nu părea să aibe probleme psihice. Când am vorbit la telefon mi-a spus însă că e îngrijorată pentru că bunica are cancer. Ea făcea ceaiul, ea avea grijă de ea”, a mai spus Eva Kovacs.

„Am crezut că e o glumă. Nici acum nu pot să cred că nu mai este alături de noi. A fost o fată cuminte, deşteaptă. Ne pare rău de ce s-a întâmplat”, spus Mihaela Magheţ, colegă de clasă cu Alina Todea. „Alina era mai retrasă, mai timidă. Dar învăţa bine. Nu s-a plâns niciodată că ar avea probleme”, a declarat Cosmina Rotaru o altă colegă a tinerei.

Omorâtă cu patru lovituri de cuţit

Marţi, Alina Todea nu a răspuns prezent când a fost strigată la catalog. Aceasta a fost găsită, seara, înjunghiată la ea în cameră, la Utvin. Legiştii au descoperit patru lovituri de cuţit în zona inimii. Arma crimei nu a fost găsită la faţa locului. Principalul suspect în cazul omorului a fost mama ei, Valeria Todea, care a dispărut de la domiciliu. În această dimineaţă, poliţiştii au găsit-o moartă, în fosa septică din grădină.

Citiţi şi:

Mama suspectată că şi-a ucis fiica a fost găsită moartă în fântână

Tatăl s-a spânzurat

Drama familiei Todea a început în urmă cu doi ani, când tatăl Alinei şi-a pus capăt zilelor. Acesta a fost găsit spânzurat. Valeria Todea a intrat în depresie şi a fost internată o perioadă la spitalul de psihiatrie de pe strada Văcărescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net