El este omul-priză

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Caz incredibil la Buzău. Curentul electric trece prin corpul lui Constantin Craiu ca prin brânză. În faţa reporterilor Click!, buzoianul a demonstrat că nu se curentează nici la 380 de volţi.

Constantin Craiu (52 de ani) a realizat pentru prima dată că nu se poate curenta, acum 28 de ani. „Lucram la un bloc în construcţie. Aveam toate cablurile înşirate, când un coleg de-al meu a montat siguranţele electrice fără să realizeze că eu eram încă în apartament. Nu am simţit absolut nimic. Atunci am realizat că nu mă curentez.Colegii mei au rămas cu gura căscată. Am dat fuga la medic, dar doctorul a dat din umeri", spune Craiu. Nici măcar tensiunea de 380 de volţi nu are un efect letal asupra bărbatului.

   Citeşte şi:           Femeia-viespe are talia de 38 de centimetri

Uitaţi, ţin mâna pe o bară de transfromare de 380 de volţi. Un om normal s-ar face scrum. Eu simt doar câteva pişcături la 380 de volţi", a spus amuzat Craiu. Electricianul a acceptat şi o altă demonstraţie, de această dată la tensiunea clasică, de 220 de volţi, în prezenţa aparatului de măsură.

simeon stalpnicul png

La 220 de volţi de cele mai multe ori chiar nu simt nimic. Nici măcar furnicături", spune electricianul. Şi pentru medici este greu de dat o explicaţie la ceea ce i se întâmplă omului.

Oamenii care lucrează cu tensiuni medii şi mari suferă anumite transformări, astfel încât stratul cornos al degetelor se îngroaşă. Nu pot să comentez", a declarat Dorel Nicolescu, directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net