Bătrână de 74 de ani izbită de un BMW X5: victima, scoasă vinovată

Ultima actualizare:

Francisc Kelemen, de 34 de ani, considerat „creierul" mafiei imobiliare din Timişoara şi arestat zilele trecute pentru înşelăciune, a reuşit performanţa de a scăpa fără probleme de dosarul penal, după ce a lovit cu maşina o bătrână de 74 de ani pe trecerea de pietoni.

Poveste de succes: şmecherul a câştigat procesul

Kelemen a fost declarat nevinovat de procurori şi de judecători, după ce a lovit-o cu un BMW X5 pe Elena  Butoi, de 74 de ani, pe o trecere de pietoni aflată lângă Piaţa 700 din Timişoara, în decembrie 2007. Femeia a fost izbită de automobilul BMW, şi trântită la pământ. Şoferul, Kelemen, a declarat la Poliţie că a dus-o imediat pe femeie la spital, apoi acasă.

Kelemen a fost cercetat penal, însă a zis că a trecut pe culoara verde a semaforului şi a fost declarat nevinovat chiar de procurorul care se ocupa de caz, care l-a scos de sub urmărire penală.Judecătorii i-au anulat amenda de 200 de lei

El a fost amendat cu 200 de lei de Poliţia Rutieră şi a primit patru puncte de penalizare. Magistraţii Judecătoriei Timişoara au considerat pedeapsa o ofensă adusă lui Kelemen şi i-au anulat amenda şi punctele.

Victima, Elena Butoi, are o versiune diferită. Pensionara spune că a fost dusă direct acasă de Kelemen, care nu a trecut cu ea pe la spital. Ea a fost transportată de acasă la Spitalul Militar din Timişoara de soţul ei, după ce bătrâna s-a simţit rău.Bătrâna de 74 de ani, acuzată că a "ţâşnit" pe trecerea de pietoni

Femeia spune că a trecut pe verde, dar procurorii şi judecătorii nu au crezut-o. „Sunt singură că am trecut pe verde, dar  m-a prins culoarea roşie şi maşina m-a lovit. Eu umblu mai încet şi de aceea m-a prins culoare roşi, dar am traversat pe verde", a declarat femeia, iar agenţii de circulaţie nu au căutat martori care să confirme varianta femeii.

Kelemen a adus doi martori. Unul dintre ei a transformat-o pe bătrâna de 74 de ani într-o veritabilă atletă: „După ce s-a făcut culoarea verde pentru maşini, o doamnă a ţâşnitpe trecerea de pietoni", a declarat martorul, care a fost crezut de instanţă. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net