La doar 15 ani, a spart 350 de maşini

Ultima actualizare:

Aaron Bălan şi-a început cariera de hoţ la 11 ani, fiind specializat în furturi auto. Trei ani la rând, puştiul le-a râs în nas poliţiştilor din Botoşani şi a spart maşini pe bandă rulantă, pe care le golea de electronice şi alte lucruri de valoare.

   Citeşte şi:     Au spart într-o noapte 40 de apartamente     Au spart zeci de camere de cămin în amiaza mare      A jefuit o casă  pe zi, timp de 4 ani     Jaf în stil  "Ocean's Eleven" la Cazino Veneţia

A comis peste 350 de furturi din autoturisme. Băiatul cunoştea legea pe dinafară şi ştia că nu poate fi pedepsit. Victimele erau alese „pe sprânceană": numai şef de instituţii care aveau maşini de lux.

„Aaron Bălan dădea spargeri şi ziua în amiaza mare, în centrul oraşului Botoşani pentru că ştia că nu avem ce să îi facem", a declarat subcomisarul Lorică Şmadici, şeful Biroului de Investigaţii Criminale Botoşani. Aaron a încurcat-o însă când a ajuns la vârsta de 15 ani. Atunci au început să curgă dosarele.

El a fost condamnat anul trecut la doi ani şi jumătate de închisoare pentru furt calificat şi aşteaptă sentinţa în alte cinci dosare, aflate pe rol la Judecătoria Botoşani. Acum, băiatul este la Centrul de Reeducare pentru Minori din Târgu Ocna, iar botoşănenii par mai liniştiţi.

Aaron Bălan ar putea ajunge în peniteciar, după ce va împlini 16 ani, însă ar putea fi liber la vârsta de 19 ani.

„Asta e legea la noi. Se ia pedeapsa cea mai mare, se reduce pentru că e minor şi se ajunge la vreo patru ani de detenţie din care dacă face vreo trei", a subliniat subcomisarul Şmadici.

Are 11 ani, dar a fost arestat deja de 60 de ori!

Un băiat de numai 11 ani din suburbia Croydon a băgat spaimă în locuitorii Londrei. Adolescentul britanic a fost deja arestat de mai bine de 60 de ori pentru spargeri. Ultima sa ispravă a fost o vizită la Turnul Londrei, unde a încercat "să mai şterpelească ceva".

Puştiul tocmai fusese eliberat după ce fusese prins de poliţie pentru jaf. Băiatul spărsese o casă din sudul Londrei, de unde plecase cu un televizor şi o consolă de jocuri, Playstation 2.

După ce s-au chinuit să-l aresteze, poliţiştii s-au văzut obligaţi să-i dea frumul, fiindcă infractorul nu împlinise încă vârsta de 12 ani. Puştiul fură tot ce-i pică în mână, de la lucruri mici până la automobile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
insula capri jpeg
pomi fructiferi jpg
4 front carburanti caseta jpg
fiat topolino jpg
batic dacic pe Columna 640x370 jpg
sat pixabay jpg
nava de croaziera foto pixabay
West Side Flower Fest 2 1 scaled jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net