La 7 ani, pilotează maşini adevărate

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Are numai şapte ani, dar ştie totul despre cum se manevrează o maşină. Chiar dacă are nevoie de câteva perniţe pentru a ajunge la volanul maşinii, dar mai ales la pedale, Casian este pasionat de condus.

Ieri, a manevrat, alături de tatăl său, un Audi cu dublă comandă la un raliu desfăşurat la Satu Mare. "Am fost instructor auto o bună perioadă de timp, motiv pentru care maşina este în continuare cu dublă comandă. Fiului meu îi place să o conducă. Ajunge mai greu la pedale, însă trebuie să recunosc faptul că ştie toate comenziile. Cunoaşte vitezele, pedalele, iar la viraje se descurcă foarte bine", a declarat Ioan Săbăduş, tatăl lui Casian.

Casian e asistat în curse de tatăl lui

simeon stalpnicul png

Acesta recunoaşte că fiul lui a învăţat să conducă în urmă cu trei ani. "Aveam în anii trecuţi multe albine, iar în drum spre locul unde erau stupii îl lăsam să conducă. Doar pe câmp îl las, sunt şi eu conştient de pericole", a mai spus Ioan Săbădus.

Şi mama lui Casian este foarte încântată de micul pilot. "Îi place mult să conducă, cred că el o face mult mai bine decât mine", a spus Simona Săbăduş despre micul "Schumacher de Satu Mare", care a fost aplaudat la scenă deschisă de sutele de spectatori, care au fost prezenţi ieri, la poligonul ACR.

Citeşte şi:Pilot de raliu, la 14 aniCampion la drifting, antrenat pe Magheru - VIDEORaliu ilegal în curtea liceului - VIDEO

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net