Vrea să fie etuanasiat pentru că a fost închis pe nedrept acum 14 ani - VIDEO

Ultima actualizare:

Numele bărbatului este Mihai Moldoveanu şi este fost luptător în trupele speciale ale armatei. El a fost condamnat de către judecătorii de la Tribunalul Bihor la 25 de ani de închisoare după ce a fost găsit vinovat pentru uciderea, alături de alte două persoane, unui taximetrist, la Oradea, în 1995.

Cei de la Curtea de Apel Bihor l-au achitat din lipsă de probe dar, la recursul Parchetului, magistraţii Curţii Supreme au păstrat decizia primei instanţe. Mihai şi-a susţinut mereu nevinovăţia, însă judecătorii n-au crezut în ea.

El spune că a fost condamnat pe baza unei singure probe, o pată de sânge găsită pe interiorul hainei lui. Sătul să mai lupte, a cerut ajutorul parlamentarilor, potrivit Antena 3.

Apelul l-a făcut şi pe blogul lui, ca să-l vadă toată lumea. "Cea mai mare eroare judiciară din România" este mottoul pe care Mihai l-a avut în toţi aceşti ani. El a făcut sute de memorii la instituţiile statului, şi-a pus speranţa şi în CEDO, dar nici acolo nu a găsit salvarea. Acum, e consiliat în penitenciar şi speră că, într-o zi, legea va fi schimbată şi va putea fi eutanasiat.

VIDEO:

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
image png
caini avion jpg
ion antonescu jpg
image png
index (22) jpg
aterizare de urgenta jpg
banner iosif rotariu webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net