Ucigaşa, sufocată de gelozia iubitului

Ultima actualizare:

„Făcea crize pe temele «te îmbraci prea nu ştiu cum», «ce prieteni ai tu pe internet» şi multe altele. El a determinat-o să-şi şteargă postări de pe internet, din cauză că lui nu-i convenea faptul că ea are un astfel de contact cu lumea", a povestit Raluca Cristina, una dintre prietenele apropiate ale băimărencei acuzate de crimă.

Ea mai spune că, de fiecare dată când Ioana închidea telefonul, el o interoga: „«Cu cine ai vorbit?», «De ce?» şi orice i-ar fi spus ea, el ar fi răspuns că nu crede. Se conforma cam tuturor pretenţiilor lui şi puteam observa cum se schimbă radical pe zi ce trece. Era din ce în ce mai tristă, dar îl iubea".

Ioana Roman făcea faţă la toate cele trei facultăţi pe care le urma în Cluj-Napoca, respectiv Dreptul, Filosofia şi Psihologia, la ultimele două fiind studentă la zi. În prezent, Ioana Roman este internată la spitalul din Sighetu Marmaţiei pentru expertiza psihiatrică.

Mai citeşte:

Poveştile de iubire ale criminalei cu trei facultăţiCriminala cu trei facultăţi: «Nu pot să cred că eu am făcut asta!»«Eu îl înjunghiam, iar el striga: “Oana, iubirea mea!”» -  AUDIO

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
marilyn monroe1 ceea4b36a1cb4ffda36bde7509891ae9 jpg
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
pensie jpg
Fagul imparatului png
ocna mures jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
439899984 2637790709761372 8663448278139324788 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net