Striptease în clasă la un colegiu din Fălticeni - VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Două eleve de la un liceu din Fălticeni au fost filmate de către colegi în timp ce se dezbrăcau în clasă. Imaginile au putut fi vizualizate, marţi, şi pe internet.

Elevele au ales să-şi distreze colegii înainte de ora de curs. Cele două nu s-au oprit decât atunci când s-a auzit în sala de clasă: "Tu, gata, că vine profa!". Până atunci, nici măcar colegii nu au încercat să le oprească, aceştia preferând să se delecteze cu spectacolul oferit ad-hoc.Vezi aici VIDEO

Dansul fetelor se desfăşoară ca în localurile de profil. Elevele par să încerce toate tentaţiile şi nu par intimidate de cei din jur. Una dintre tinere renunţă chiar şi la sutien în aplauzele celor din jur, iar alta Îşi lasă pantalonii jos, cu mult sub talie.

simeon stalpnicul png

Fostul Ministru al Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a comentat acest incident pentru Realitatea: "Asemenea cazuri sunt izolate şi nu reprezintă şcoala românească. O astfel de situaţie se poate rezolva iar aceste fete trebuie să înţeleagă că ceea ce au făcut nu este în folosul lor. Părinţii pot fi chemaţi la şcoală pentru o discuţie şi sunt sigură că lucrurile se pot rezolvă".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
shutterstock 1805379256 jpg
image png
image png
tower bridge 5727975 1280 jpg
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net