Tichetele în Programul "Rabla" s-au epuizat

Ultima actualizare:

    Proprietarii de hârburi s-au grăbit să ia tichetele de 3.800 de lei
Proprietarii de hârburi s-au grăbit să ia tichetele de 3.800 de lei

La doar trei săptămâni de la începerea Programului „Rabla”, cele 50.000 de tichete de casare pentru persoanele fizice s-au terminat, a anunţat marţi Administraţia Fondului de Mediu (AFM), care coordonează programul.

Nu degeaba s-au grăbit românii să ducă maşinile vechi de 10 ani la tăiat. Gata, s-au terminat banii pentru anul ăsta! Adriana Stroe, purtătorul de cuvânt al AFM (AFM) a precizat că, până luni, REMAT-urile din ţară casaseră circa 25.000 de maşini mai vechi de zece ani de la persoane fizice care, la schimb, au primit bonul valoric de 3.800 de lei.

„În întreaga ţară, sunt circa 240 de unităţi REMAT participante în program. Conform regulilor, fiecare primeşte de la noi maximum o sută de vouchere, număr ce poate fi suplimentat doar după epuizarea a 80 dintre cele alocate anterior. În aceste condiţii, fiecare unitate încă mai are câte o sută de astfel de bonuri şi încă mai poate casa maşini timp de câteva zile. După aceea vom aştepta decizia Guvernului pentru a vedea ce se mai întâmplă cu acest program în 2010", a mai spus Stroe.

Ediţia 2010 a programului Rabla a început în 18 februarie, principalele modificări faţă de anii anteriori fiind faptul că, în schimbul hârbului, proprietarul primeşte un tichet de casare care poate fi valorificat la liber, dar şi posibilitatea de a folosi maximum trei astfel de cupoane pentru cumpărarea unei maşini noi.

Prima de casare a rămas la 3.800 de lei, iar Guvernul anunţa la momentul lansării că speră să scoată din uz între 50.000 şi 60.000 de rable.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
FotoJet jpg
Fundătura Ponorului  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) JPG
Bani castig FOTO Shutterstock jpg
cimitir animale jpg
pensie jpeg
cuie jpg
serghei mizil 0 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net