Emil Boc a primit un ou în cap de la tatăl său - VIDEO

Ultima actualizare:

    Emil Boc
Emil Boc

De Paşte, românii ciocnesc ouăle roşii. Tatăl premierului Emil Boc a hotărât să schimbe un pic tradiţia şi a spart un ou roşu în capul fiului său.

Boc a sosit duminică după-amiază  la părinţii săi, în satul clujean Răchiţele, împreună cu soţia sa, Oana, şi cu cele două fiice, Patricia şi Cezara, şi a dus cadouri de Paşte părinţilor săi, mama sa pregătind special pentru această zi  de sărbătoare, bucate tradiţionale constând în drob de miel, sarmale, ciorbă de burtă, cozonaci şi ouă roşii, relatează Mediafax.

Emil Boc, împreună cu soţia sa, Oana, şi cele două fiice, a oferit ouă roşii şi prăjituri jurnaliştilor prezenţi şi toţi au organizat un mini-concurs ad-hoc de ciocnit ouă, la care au participat şi părinţii premierului, la un moment dat tatăl său ciocnindu-i, în glumă, un ou de frunte.

Mama premierului a precizat că i-a pregătit acestuia o masă tradiţională de Paşte, aşa cum face în fiecare an când îl are invitat la Răchiţele, alături de alte rude."Am pregătit drob de miel, ciorbă de burtă, sarmale, salată de boeuf, ouă roşii, cozonaci şi prăjituri", a spus Ana Boc.

Premierul Emil Boc a ajuns la Cluj-Napoca vineri seară. Sâmbătă, Boc a împărţit pachete de Paşte persoanelor asistate la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Socială din Cluj-Napoca, după care a participat la inaugurarea Serviciului pentru Imigrări al judeţului Cluj. El a asistat, alături de soţia sa, la slujba din noaptea de Înviere, oficiată în faţa Catedralei Mitropolitane din Cluj-Napoca.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net