Criminala de la Medicină: "M-am prostituat pentru a plăti şpaga la examene"

Ultima actualizare:

Reporterii Adevărul de Seară Timişoara, care sunt în sala de judecată şi asistă la audieri au transmis că studenta Carmen Bejan a explicat judecătorului cum a ajuns să se prostitueze.

ORA 11.15: "Îmi pare rău pentru tot!"

Carmen Bejan a spus, izbucnind în lacrimi, că regretă din tot sufletul cele întâmplate. "Îmi pare foarte rău pentru ce s-a întâmplat în ziua respectivă şi pentru familiile distruse. Îmi pare foarte rău că victima a decedat", a spus Carmen izbucnind în lacrimi. "Nu mă simt vinovată de omor, ci de faptul că nu am anunţat autorităţile", a mai spus fata, după care a relatat şi cum l-a cunoscut pe Trifu Schrot. "Victima m-a abordat şi mi-a spus că mă poate ajuta cu bani. Eu nu m-am plâns lui  că am probleme cu banii, dar cum banii fac totul, probabil că din acest motiv m-a abordat", a mai declarat Carmen Bejan.

ORA 10.40: „Este primul bărbat din viaţa mea"

L-am iubit mult pe Sergiu. Ştiţi cum este un bărbat pentru o femeie, dacă este primul bărbat din viaţa ei. M-a convins să mă prostituez pentru a putea să plătesc la exemene şi pentru ca el să-şi cumpere maşină", a spus Carmen magistratului care îi va decide soarta la finalul procesului. Carmen a mai povestit că victima, Trifu Schrot, a acostat-o pe Podul din Piaţa Maria şi că aşa s-au cunoscut cei doi.

„Sergiu a băgat cuţitul"

Carmen a descris şi varianta ei cu privite la crimă. „Ne-am înţeles cu victima şi apoi ne-am dus în camera de cămin" a spus Carmen. Fata a povestit că înainte de actul sexual i-a cerut lui Trifu să arate banii şi că acesta a refuzat, moment în care ea a ţipat la Sergiu FLorea, care era afară. „A intrat în cameră şi l-a bătut pe Trifu", a mai explicat Carmen. Aceasta susţine că  Sergiu este cel care l-a înjunghiat pe Trifu. „Sergiu n-a tranşat singur. Sergiu mi-a cerut să ţin mâna pe el. Amândoi am cărat cadavrul la maşină. Eu am cărat un picior şi Sergiu restul", a spus Carmen.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net