Circulaţia ternurilor între Capitală şi Timşoara, întreruptă!

Ultima actualizare:

Alunecarea de teren s-a produs la Valea Albă, în zona Balota, la kilometrul 345+700 şi a fost anunţată în jurul orelor 20. Ea a afectat terasamentul căii ferate pe o lungime de circa 10 metri, dar şi stâlpul care susţine linia de contact a trenurilor, acesta din urmă înclinându-se la 45 de grade.

Ambele sensuri de mers sunt afectate, astfel că circulaţia feroviară este paralizată pe relaţia Bucureşti-Timişoara. În Halta Gârniţa, se află staţionat trenul IC 593 care circulă pe ruta Bucureşti-Timişoara şi în care se află aproximativ 50 de persoane, iar în zona Valea Albă, se află trenul IC 594 care circulă pe relaţia Timişoara-Bucureşti, precum şi trenul Personal 18304, care circulă pe relaţia Turnu Severin-Strehaia.

Până când echipa operativă de la Infrastructura CFR ajunge în zonă pentru a rezolva cumva situaţia, poliţiştii de la Transporturi Feroviare asigură măsurile de ordine. Tot ei sunt cei care i-au informat pe călători cu privire la incident. Pentru moment, soluţia ar fi ca cei aproape 100 de călători să fie transbordaţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
timisoara sinucidere saptamana mare jpg
ploaie primavara shutterstock 1660946191 jpeg
Ministrul finanțelor Marcel Boloș vizitează Trezoreria Municipiului București și Trezoreria sector 3, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
autostrada moldovei a7 jpg
moschee mensa musa jpg
image png
traian basescu
scoala de politie campina absolvire jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net