Umbrărescu jr, acasă, prietenul lui, între viaţă şi moarte

Ultima actualizare:

Miliardarul din Bacău, Dorinel Umbrărescu, şi soţia acestuia, Mirela, s-au mai liniştit, după ce cel mai bun neurochirurg din România, prof. dr. Vlad Ciurea, i-a asigurat că fiul lor e bine, în urma cumplitului accident de maşină, de miercuri seară.

Alexandru Umbrărescu, de 19 de ani, a fost adus, joi, la Bucureşti, la Spitalul Bagdasar-Arseni, pentru a fi consultat de renumitul specialist. Imediat ce a ajuns aici, tânărul a fost supus mai multor investigaţii medicale, care, potrivit medicului, au ieşit bine.

„Pacientul se simte bine. Mai mult, azi dimineaţă (n.r. ieri), la ora 10.30, a plecat acasă. Va urma un tratament specific, va face recuperare şi va trebui, evident, să vină la control", ne-a declarat prof. dr. Vlad Ciurea, şeful Centrului de Excelenţă în Neurochirurgie şi Neurologie.

Totuşi, greul nu a trecut pentru familia Umbrărescu, pentru că unul din prietenii lui Alexandru, Nicuşor Giurgiu (21 de ani), se luptă să supravieţuiască. El e internat la Spitalul Floreasca din Capitală, în secţia Terapie Intensivă.

„Starea lui este gravă, deoarece are mai multe traumatisme, printre care unul toracic şi unul abdominal, pentru care a şi fost operat, având în vedere că avea hemoragie internă. Pacientul are şi câteva fracturi care vor trebui operate când starea îi va permite. Acum, deşi este conştient, funcţiile vitale nu sunt stabile. Medicii au dat un prognostic rezervat", ne-a declarat dr. Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al spitalului.

Potrivit martorilor de la locul accidentului, produs pe E85, la ieşirea din Bacău spre Adjud, Mercedesul condus de Umbrărescu mergea cu peste 150 km/h, şi se întrecea cu un alt şofer care conducea un autoturism BMW.

La un moment dat, Umbrărescu a pierdut controlul volanului şi a luat, ca la popice, alte trei maşini care circulau regulamentar.

Citeşte şi:

Fiul «Regelui asfaltului» a băgat trei tineri în spital - FOTO

Fiul omului de afaceri Dorinel Umbrărescu, internat la Neurochirugie

Ce pasiuni scumpe au «Regii asfaltului»!

Cătălin a avut fractură de rotulă

Cătălin Buruiană, tânărul de 37 de ani, care se afla la volanul unei Skoda, una din maşinile lovite de Mercedesul condus de Umbrărescu junior, va sta câteva săptămâni bune pe bară.

Acesta a fost operat, ieri dimineaţă, la genunchiul drept la care a suferit o fractură de rotulă, în momentul în care a fost prins între fiarele contorsionate ale maşinii.

După operaţie, tânărul a fost dus la Terapie Intensivă unde va sta până va fi mutat la secţia de Ortopedie. După ce piciorul îi va fi imobilizat în gips, Cătălin va putea pleca acasă, dar va reveni periodic la control.

Specialiştii de la Spitalul Judeţean Bacău ne-au spus că va sta cu piciorul imobilizat cel puţin o lună şi jumătate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net