m.click.ro

top sombra

Ucigaşul prostituatei se ascundea «la vedere»

Vasile Zamfir a fost capturat de mascaţi, după trei ani de căutări, în Piaţa Gorjului din Bucureşti

Criminalul şi-a ales victima de la intersecţia Şoselei Pipera-Tunari cu Şoseaua de centură

Criminalul şi-a ales victima de la intersecţia Şoselei Pipera-Tunari cu Şoseaua de centură

Credea că poate sta ascuns o viaţă, însă nu a reuşit decât trei ani! Criminalul Vasile Zamfir a fost luat ca din oală de mascaţi în Piaţa Gorjului, din Militari. Acum, cel care în urmă cu trei ani a omorât o prostituată, după care i-a aruncat trupul în Lacul Vidraru, va petrece următorii 20 de ani departe de familie.

Vasile Zamfir, împreună cu bunul său prieten Gheorghe Ene, i-au şocat până şi pe ofiţerii criminalişti.

Aceştia au avut ceva de furcă după ce, în septembrie 2006, au fost alertaţi că din apa Barajului Vidraru a apărut un cadavru.

Aveau să constate la faţa locului că de fapt era doar jumătate de cadavru, întrucât partea superioară a trunchiului lipsea.

Firele investigaţiilor au dus repede la identificarea victimei, în persoana unei prostituate de pe Şoseaua de Centură a Capitalei care îşi făcea veacul la intersecţia cu Şoseaua Pipera-Tunari.

"Peştele" femeii, care era şi bărbatul ei, Gheorghe Ene, a fost primul pe lista suspecţilor. Imediat a apărut şi numele lui Vasile Zamfir, cel mai bun prieten al lui.

Anchetatorii au găsit doar jumătate din trupul victimei

Instanţa a decis că aceştia au luat-o pe prostituata Ana Maria Ştiuruc şi au dus-o undeva în pădurea de lângă Barajul Vidraru unde au strangulat-o cu un cablu electric, i-au atârnat un bolovan de picioare şi au aruncat-o în apă.

După descoperirea crimei, Gheorghe Ene a fost prins, judecat şi arestat, el sinucigându-se în puşcărie. Gheorghe Zamfir a preferat să plece de la casa lui din Tunari şi să se ascundă într-o garsonieră din Militari.

Convinsă de nevinovăţia lui, soţia l-a acoperit în tot acest timp. Ba, mai mult, spun vecinii, Floriana, soţia lui Vasile, îi ducea des mâncare şi haine curate.Introdu codul de mai jos:


* click pe imagine pentru reincarcare daca nu intelegi scrisul.Trimite Anuleaza
TRIMITE
0 comentarii
 
    Din inima pentru copii

    Trimite unui prieten!
    top down