Directori de la Transporturi demişi din cauza zăpezii

Ultima actualizare:

Potrivit oficialului de la Ministerul Transporturilor, directorul Regionalei de Drumuri şi Poduri Bucureşti, Mihai Nica, şi directorul de întreţinere a drumurilor din CNADNR, Florin Dascălu, au fost demişi deoarece nu au reuşit să realizeze un management eficient.

"Motivul pentru care i-am demis este că nu ne distrăm cu iarna şi cu problemele care apar. Nu s-au ridicat (cei doi directori demişi - n.r.) la nivelul exigenţelor, şi aici mă refer la problemele ivite în cele două zile în trafic. Este un avertisment şi pentru ceilalţi directori de regionale. Dacă voi constata probleme şi la alte regionale, toţi cei responsabili vor fi demişi. Eu ştiu că iarna nu-i ca vara, dar iarna vine în fiecare an", a precizat Berceanu.

Ministrul demis al Transporturilor a explicat că i-a dat afară pe cei doi directori pentru management defectuos în ceea ce priveşte ţinerea sub control a drumurilor pe timp de iarnă.

Aurel Bălăjel şi Vasile Ionaşcu vor prelua interimatul pentru direcţia de întreţinere a drumurilor din CNADNR şi, respectiv, pentru conducerea Regionalei de Drumuri Bucureşti, înlocuindu-i pe cei doi directori demişi.

Mai citeşte:România, paralizată de nămeţi - VIDEOCapitala, sub asediul zăpezii

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
harold terens afp jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
image png
caini avion jpg
ion antonescu jpg
image png
index (22) jpg
aterizare de urgenta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net