Stelian Ogică trebuie să ia 8.000 de euro de la statul român

Ultima actualizare:
Ogică
Ogică

Stelian Ogică nu se dezminte: el câştigă, în continuare, tot ce poate! Ieri a obţinut victoria,  la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) şi împotriva statului român care este acum obligat să-i plătească 8.000 de euro.

Banii reprezintă despăgubirea pentru faptul că lui Ogică "i s-a încălcat dreptul la libertate atunci când a fost închis, respectiv în perioada 31 ianuarie - 27 iunie 2001, atunci când a fost în arestul Direcţiei de Cercetări Penale.

În ianuarie 2001, Ogică declara prietenilor şi presei că se află în posesia unui bilet câştigător, în valoare de aproximativ un milion de dolari.

La câteva zile după ce Ogică a început să susţină că biletul câştigător i-a fost furat, Loteria Română a validat drept câştigător biletul prezentat de către subofiţerul SPP Constantin Murariu. Ogică a susţinut că l-a recunoscut ca agresor pe ofiterul SPP.

Citeşte şi:

Stelian Ogică, circ în trafic. A trecut pe roşu şi a fugit de sub nasul poliţiştilor

Pentru ea a trecut Ogică pe roşu

Lazarus şi Ogică s-au bătut pe platourile de filmare

Raluca Ogică: «Nu îmi place să vorbesc despre tata»


    Ogică
Ogică
image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net