Sânziana Buruiană: «Mi-au îngheţat şi sfârcurile!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Excentrică şi curajoasă, Sânziana a pozat în lenjerie intimă, în zăpadă, la -20°C. Blonda a sfidat gerul năprasnic şi, în calitate de preşedinte al Partidului Fotomodelelor, a găsit un mod inedit de a protesta împotriva drumurilor înzăpezite.

Mai citeşte:

Sânziana Buruiană şi-a invitat 30 de prieteni la pomana porcului

Sânziana Buruiană se dezbracă în clipul lui Costi Ioniţă

Sânziana Buruiană preşedinte! Îi dai votul?

Uite câte vedete a înşirat iubitul Sânzianei!

El este iubitul Sânzianei Buruiană!

Sânziana Buruiană face ce face şi reuşeşte să atragă, tot timpul, atenţia asupra ei. Voluptuoasa blondă nu s-a arătat deloc speriată de temperaturile de -20°C indicate de termometre, sâmbătă seara, şi s-a dezbrăcat în buricul Bucureştiului, în spatele Pieţei Dorobanţi, pentru o şedinţă foto inedită.

Semn că nu se teme de o răceală care ar putea-o ţintui la pat chiar mai mult de o săptămână, Sânziana s-a îmbrăcat în desuuri sexy de culoare roz, şi-a pus pantofii cu tocuri înalte de 12 centimetri şi s-a jucat cu aparatul de fotografiat aproape 20 de minute.

Fotoreporterii Click!, aflaţi în preajmă, au surprins pas cu pas incitantele momente, care i-au lăsat cu gura căscată pe câţiva trecători.

Vezi cum a topit Sânzi zăpada cu trupul ei încins

„A fost incredibil de frig. Mi-au îngheţat mâinile, picioarele şi chiar şi sfârcurile. Mi se făcuse pielea de găină, abia dacă mă mai puteam mişca, dar am tras de mine să duc totul la bun sfârşit. Imediat după, m-am înfofolit cu o haină groasă, am băut un ceai fierbinte şi încă mai sper să nu răcesc", a declarat Sânziana, pentru Click!

Şoferiţă cu acte în regulă de mai puţin de un an, acesta a fost modul inedit prin care voluptuoasa blondă a ales să protesteze împotriva drumurilor înzăpezite care, în ultimele zile, i-au dat mari bătăi de cap.

image
image
image
image
image
image
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net