Pomană pentru Pintea în biserica unde s-a căsătorit

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

8 iunie 2007. O zi dureroasă pentru iubitorii de teatru şi film din România, dar mai ales pentru Lavinia Pintea care îşi pierdea "sufletul pereche", pe iubitul ei soţ, Adrian Pintea. Mâine, se împlinesc trei ani de când marele actor a părăsit scena vieţii.

Au trecut trei ani de durere, suferinţă, lacrimi şi dor pentru Lavinia Pintea. Trei ani de când Adri al ei a plecat, însă n-a părăsit-o.

"În tot acest timp, am simţit prezenţa soţului meu, uneori, aproape fizic, încât, dacă aş fi întins mâna, s-ar fi putut materializa atingerea lui. Îl simt, avem adevărate conversaţii şi comunicări strict spirituale şi ştim că iubirea noastră se continuă altfel", ne mărturisea Lavinia, cu ceva vreme în urmă.

Sâmbătă, la capela catolică din Craiova, unde în vara anului 2001, Lavinia şi Adrian şi-au jurat credinţă în faţa lui Dumnezeu, a avut loc slujba de pomenire a artistului.

"Am vrut ca pomenirea să fie făcută în biserica unde ne-am căsătorit. A fost o slujbă la care au luat parte familia şi prieteni foarte apropiaţi", ne-a declarat Lavinia, care, ieri, a fost la mormântul soţului, înhumat la cimitirul Bellu.

Lavinia şi Adrian Pintea s-au căsătorit civil pe 25 decembrie 2000, iar cununia religioasă au făcut-o în vara anului 2001, la o biserică catolică, după religia lui Adrian Pintea. În prezent, Lavinia lucrează ca medic de urgenţă la Craiova, ea revenind în oraşul natal, alături de părinţi.

Citeşte şi:

Suspans în cazul atribuirii mărcii «Adrian Pintea»

Prima soţie a lui Pintea: Adrian era amărât cu Lavinia

Lavinia Pintea: «Trăiesc în teroare!»

Soţia lui Adrian Pintea: «Casa a rămas a mea»

Lavinia a câştigat o treime din averea lui Adrian Pintea

S-a stins în braţele soţiei

Adrian Pintea a încetat din viaţă, în după-amiaza zilei de vineri 8 iunie 2007, la Spitalul Clinic Fundeni, unde a fost internat în stare gravă, cu ciroză hepatică.

simeon stalpnicul png

"Totul a pornit de la un implant dentar pe care l-a făcut. El avea o suferinţă hepatică, iar medicii îl avertizaseră că intervenţia stomatologică era foarte riscantă pentru această boală. Am insistat să nu facă implantul, însă şi-a asumat riscul. La două zile de la operaţie, a făcut septicemie. Apoi, blocaj renal, edem pulmonar şi infarct. S-a stins în braţele mele", ne-a povestit Lavinia.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net