«Criminalul aducea noaptea femei în casă!» -Ep. 3

Ultima actualizare:

Criminalul a reuşit să se ascundă, în ultimii patru ani, într-o garsonieră din Bucureşti, situată la nici 250 de metri de Secţia 25 Poliţie.

Planul diabolic al lui Dragolea a fost bine pus la punct. În 2005, el a chemat-o pe bătrâna sa mamă de la Timişoara, în Capitală, şi a pus-o să negocieze cu patronul restaurantului "Grizzly", din Drumul Taberei, închirierea unei locuinţe.

Mai citește:

Citește "Povestea unei crime care a îngrozit Timişoara"-ep. 1Criminalul Valentin Dragolea: «Nici iubita mea nu ştia cine sunt» ep.2

Văzând-o pe femeie, lui Gabriel Năstase, proprietarul localului, i s-a făcut milă şi i-a cedat-o contra unei sume aproape modice, de 90 de euro pe lună.

Bătrâna i-a spus lui Năstase că ea este femeie de la ţară şi că are nevoie de un acoperiş deasupra capului, vreo două-trei zile pe săptămână, cât vine în Bucureşti.

În rest, spunea femeia, va mai sta pe acolo şi generele ei, Daniel Pintea. Extrem de retras şi fără să aibă legături cu vecinii săi de bloc, Dragolea a stârnit, de la început, suspiciuni.

Marian, unul dintre locatarii care îl văzuseră cel mai des pe Dragolea, spune că era un tip ciudat.

"Părea să se ascundă de toată lumea. Nu dădea nici bună-ziua şi, de câte ori ieşea din scară, nu o lua pe alee, ci se pitula pe lângă bloc. Oricum, prefera să iasă noaptea, iar ziua stătea cu pături în geam. Nimeni din bloc nu a avut de-a face cu el. Asta şi pentru că, din punct de vedere al dărilor, era foarte corect. Îl mai vedeam noaptea, când se întorcea, tot pe furiş, cu vreo tipă sau alta. Dar e clar că femeile plecau de acolo până să se lumineze de ziuă, pentru că nu le mai vedeam. În rest, era un om care aproape că trecea neobservat", spune Marian.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
padure jpg
regina elisabeta si jackie kennedy captura video jpg
eremia teofil grigorescu adevarul ro jpg
bauturi pexels jpg
pisica disparuta png
incendiu bucuresti facebook jpeg
ceai somn jpg
statui parcul carol colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net