«Băhăian m-a agăţat într-o cârciumă la Unirii»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

O copilă micuţă de statură, foarte tăcută şi cu mult bun simţ. Asta a fost prima impresie pe care mi-a lăsat-o una dintre cele mai vânate eleve din România, din ultimele zile. Este vorba despre Simona Prodan, iubita lui Sergiu Băhăian,arestat pentru că ar fi comandat cele mai sadice omoruri.

Cu greu am reuşit să o conving să accepte să ne întâlnim. Ieri, mai bine de o oră, am stat faţă-n faţă cu cea care în ultimele două luni a fost prezentă în viaţa lui Băhăian.

Singura condiţie a fost să merg în oraşul ei natal, Giurgiu. Am stabilit locul de întâlnire şi, cu toate că la telefon părea o puştoaică tupeistă, în momentul în care ne-am cunoscut personal mi-am dat seama că Simona nu este altceva decât o copilă de 17 ani, foarte speriată.

Iubita lui Sergiu Băhăian a acceptat să se întâlnească cu reporterii Click

simeon stalpnicul png

Cu toate că afară erau minus cinci grade, a venit îmbrăcată cu o gecuţă foarte subţire. Încercând parcă să se ferească de ochii curioşi ai giurgiuvenilor, şi-a ascuns chipul senin sub cozorocul unei şepci de culoare gri.

Am mers la o cafea, undeva în centrul oraşului, şi am ascultat povestea care o măcina de câteva zile.

Simona a povestit într-o cafenea din Giurgiu viaţa trăită alături de Băhăian

simeon stalpnicul png

"L-am cunoscut acum două luni, în noiembrie. Am mers la Bucureşti şi cu o prietenă am fost să mănânc la un restaurant din zona Unirii. El a venit întâmplător. O ştia pe prietena mea. După ce am făcut cunoştinţă mi-a cerut numărul de telefon. M-a sunat apoi, după câteva zile şi aşa am început să ne întâlnim. Ne vedeam doar la sfârşit de săptămână, când mergeam eu acolo", a început Simona să povestească cu vocea tăcută. Mai făcea câte o mică pauză să guste din cafea şi să se liniştească cu o ţigară.

" Nu cred că voia să-mi facă rău. Nu cred, pentru că nu s-ar mai fi întâlnit cu mine. De ce să îmi facă asta dacă ştia că poate o să fie arestat? În seara aia eu am vrut să mergem la clubul respectiv. Auzisem că e frumos şi am vrut să vâd cu ochii mei. A fost prima oară când am intrat în acel club. Era 12 noaptea când am ajuns şi pe la două am plecat. Ne îndreptam spre casa lui, când am fost oprit de poliţişti. Am ajuns la Poliţia Capitalei şi am stat cam o oră. De atunci nu l-am mai văzut", a continuat ea să povestească.

"Ţineam la el. Îmi spusese şi de fosta iubită a lui şi de fosta soţie, dar nu m-a interesat. Nu este adevărat că îmi dădea bani. Mi-a lăsat o singură dată ca să-mi iau un manual pentru la şcoală. Atât", a mai spus Simona ruşinată de acuzele care i se aduc.

Citeşte şi:

Mafioţii lui Băhăian erau crai pe Internet

Ei au fost ucişi de mafiotul Băhăian - VIDEO

Mafiotul Băhăian locuia în chirie la un pictor

Mafiotul Sergiu Băhăian, arestat pentru 29 de zile

Sergiu Băhăian regiza şi crime, şi piese de teatru   

Clanul mafiot a lovit şi la Galaţi! - VIDEO     

Îşi îngropau victimele de vii sau le aruncau în Dunăre

Băhăian, câţi oameni ai mai omorât?

Poliţiştii şi procurorii au indicii potrivit cărora alte victime ale lui Băhăian şi ale complicilor săi, Valentin Şlepac şi Adrian Grigoraş, au fost ucise şi apoi înhumate.

Anchetatorii cred că victimele, foşti parteneri de afaceri ai grupării Băhăian, folosiţi pentru a comite fraude, au fost înmormântate în cimitire.

Procurorii suspectează mai mulţi legişti că au acoperit alte crime comise de Băhăian

simeon stalpnicul png

Se pare că ucigaşii au reuşit să însceneze accidente, astfel încât victimele au primit autorizaţii de înhumare legale şi certificate medico-legale care atestă că au murit de moarte bună.

Aceste informaţii urmau a fi verificate în aceste zile în cimitirele din Cernavodă şi Medgidia unde aveau informaţii că sunt îngropate victimele.

Operaţiunea a fost amânată din cauza viscolului şi a temperaturilor foarte scăzute înregistrate în judeţul Constanţa.

Anchetatorii vor relua însă cercetările urmând să stabilească exact câţi oameni au fost lichidaţi de grupul Băhăian. Până acum au fost găsiţi doar patru.

Fosta soţie: «Mi-a cerut să-i trimit bani în străinătate»

În ciuda faptului că a lăsat-o pe drumuri după ce a vândut casa, Adriana Dumitrescu, fosta soţie a lui Băhăian îl descrie pe "regizorul morţii" ca fiind un cult şi un om impresionabil.

simeon stalpnicul png

"Era foarte vesel, sensibil, citit şi glumeţ. Aveai ce să discuţi cu el. N-ar fi făcut rău niciunei muşte, era calm, şi nu îl văd să omoare. Îl văd în schimb în stare de orice escrocherie. Cat a fost fugit din ţară a trimis pe cineva la mine, un prieten comun, şi mi-a cerut dacă pot să îl ajut cu bani că el nu mai are bani", a declarat Adriana Dumitrescu pentru Acces Direct.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net